Leisteen reliëf Medicijn Boeddha

Artikelnummer: E949
Artikel 6 van 157
€ 22,50 (inclusief btw)

Leisteen reliëf met een afbeelding van de Medicijn Boeddha

Met de hand gebeeldhouwd leisteen relïef.. Men kan deze afbeelding aan de muur hangen. Het is een tibetaanse traditie om de mantra van Chenrezig uit te hakken in stenen, maar ook afbeeldingen van Boeddha, Tara, Zambhala enz. Tibetanen geloven stellig dat dit piositieve energie creëert en bescherming biedt. De wind verspreidt de positieve energie ervan naar alle windstreken. Deze leisteen heeft de afbeelding van de Medicijn Boeddha.

Diameter is ca. 18 cm. 

Medicijn Boeddha: de hoogste genezer

Binnen de Tibetaanse traditie wordt Medicijn Boeddha gezien als de hoogste genezer. Er wordt gezegd dat hij duizenden melkwegstelsels ver weg woont. Ook wordt er gezegd dat hij in een andere sfeer woont dan de fysieke sfeer die wij dagelijks ervaren. Een feit is dat zodra je de Medicijn Boeddha aanroept hij onmiddellijk aanwezig is. Er zijn vele manieren om de mantra te zingen en Medicijn Boeddha te ervaren.

De Medicijn Boeddha is een volledig ontwaakte Boeddha die de cyclus van geboorte, veroudering, ziekte en dood is ontstegen en uit mededogen zijn helende krachten voor iedereen ter beschikking stelt. Heling kan op verschillende niveau’s plaatsvinden:

- Op fysiek niveau
- Op mentaal niveau
- Op spiritueel niveau

Zijn belangrijkste werk is de genezing van onwetendheid.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel