Pyriet

Pyriet is goudkleurig. Hij past vooral bij het basischakra.  Pyriet bestaat in verschillende vormen: als kristalcluster, in kubusvorm en als zon.

Werking Pyriet

In het algemeen is Pyriet een sterk inzichtgevende steen die je zelfkennis geeft en inzicht geeft in de oorzaken van problematiek of van ziekte. Fysiek helpt Pyriet algemeen tegen bloedarmoede, klachten aan het hart en de longen en werkt hij pijnstillend.

Bij de kristalgroep Pyriet is de werking sterker gericht is op eerlijkheid en openheid, waarbij hij achtergehouden geheimen en herinneringen aan het licht brengt. Fysiek helpt kristal Pyriet vooral tegen doorbloedingsstoornissen zoals spataderen.

Bij de kubus gevormde Pyriet is de werking vooral gericht op zelfreflexie: het verkrijgen van inzicht ten aanzien van wat ons stoort aan de ander en spiegelt deze inzichten terug naar jezelf. Fysiek helpt kubus Pyriet tegen keelklachten, zoals ontsteking, bronchitis en hoesten.

De zon gevormde Pyriet bevrijd je van pijn en op ongeluk gefixeerde gedachten en laat je juist lachen om de onbenulligheid van die belemmerde gedachten. Zoals de Indiaanse Heyoka: de tegendraadse clown die volledige wijsheid bezit en de mensen met behulp van lachen en tegenstellingen onderwijst. Fysiek vermindert zonne Pyriet m.n. rug- en gewrichtsklachten, krampen en menstruatieklachten.

Pyriet kopen

Kijk hieronder onze Pyriet stenen en Pyriet sieraden.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel