melkkwarts

Melkkwarts, ook wel Sneeuwkwarts genoemd, is wit van kleur en past bij alle chakra`s.

Werking Melkkwarts

Melkkwarts helpt je verantwoordelijkheid te nemen en je niet uit het veld te laten slaan door (zelf opgelegde) beperkingen. Het helpt wanneer je je misbruikt voelt en voorkomt het slachtoffergevoel. Melkkwarts brengt ook balans en gelijkwaardigheid in relaties, zowel in partnerschap als in vriendschap. Hij helpt je om je eigen potentieel te onderkennen en ernaar te leven.  Melkkwarts stimuleert sociale vaardigheden wat de samenwerking ten goede zal komen. Hij versterkt het ondersteunende vermogen en zorgvuldigheid. 

Fysiek brengt Melkkwarts energie naar de lichaamsdelen die deze het hardst nodig hebben en bevordert de opnamen van mineralen en vitaminen. De steen versterkt de innerlijke bron, werkt genezend en reinigend en geeft je daardoor meer vitaliteit. Hij heeft  een positieve werking op het immuunsysteem, de maag, darmen, lever, milt en longen.

Melkkwarts helpt bij zwakte, werkt pijnstillend en koorts verlagend. De steen vermindert zwellingen, misselijkheid en diarree. Het heeft een heilzame werking bij een verstoorde hormonenhuishouding, te hoog cholesterol, aderverkalking, vermindert vermoeidheid en stress. Melkkwarts zuivert de omgeving van giftige stoffen. Melkkwarts versterkt de wervelkolom en de gewrichten.

  • Sneeuwkwarts trommelstenen
    Sneeuwkwarts trommelstenen

    Sneeuwkwarts (Melkkwarts) trommelstenenAfmetingen circa 2,5 x 2 x 2 cm

    De kleur, het formaat en de afmetingen kunnen iets afwijken vn de foto omdat het een natuurproduct is.

    € 2,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel