Muis als talisman in edelsteen - nieuwsgierigheid, nauwkeurig onderzoek

Echte edelsteen met een afbeelding van een muis ingegraveerd. Platte stenen om makkelijk bij je te dragen in een broekzak, jaszak, tas.... Je krijgt deze steen in een vrolijk stoffen zakje.

Wat is een totemdier

Als je jouw dierentotem (krachtdier) kent ben je beter in staat je dromen te bereiken en je levenslessen te leren. De native americans geloven dat elk dier bepaalde eigenschappen heeft waarvan jij kan leren en die je kan gebruiken als gids op je levenspad.

Voel je je aangetrokken tot een bepaald dier? Of ben je juist bang voor een bepaald dier? In beide gevallen wil dit dier jou iets vertellen. Je kan meerdere dieren als totem kiezen.

Muis als totemdier/krachtdier

Trefwoorden: nieuwsgierigheid, nauwkeurigheid

Omdat muis voor zoveel dieren een bron van voedsel is, heeft muis zijn vermogen om gevaar te bespeuren hoog ontwikkeld. Muis is nieuwsierig en ziet de kleinste details. Maar muis is ook bang en altijd bedacht op gevaar. Hij heeft het vermogen om georganiseerde systemen aan te brengen om dit later nauwkeurig te gaan onderzoeken. 

Met de kracht van muis ben je misschien wat angstig voor het leven en heb je daarom alles om je heen tot in de kleinste details goed georganiseerd en in vakjes verdeeld om zo grip te houden op je leven. Muis vertelt je dat het goed voor je zal zijn om het leven om je heen eens goed te onderzoeken. Je bewust te worden dat er meer is dan jouw kleine wereldje.  Maak, zonder het oog voor details te verliezen, een sprong in het onbekende en ervaar dat als je het groter geheel gewaarwordt, zaken wel eens heel anders kunnen liggen dan jij dacht. Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel