Maansteen

Maansteen dankt zijn naam aan de maan, vanwege de zijdeachtige glans en de zachte uitstraling. Maansteen komt in meerdere kleuren voor. De blauwe variant is het meest populair voor het gebruik in sieraden.

Werking maansteen

Maansteen heeft een sterke verbinding met de maan , dus vrouwelijke energie. De steen bevordert intuïtie en vruchtbaarheid, heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven en bevordert daarmee het geluksgevoel. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Ook bevordert de steen een goede nachtrust en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.

Fysiek werkt Maansteen ontgiftend, activeert zij de pijnappelklier en zorgt zij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering, de voortplantingsorganen en zij vermindert vochtophoping. Ook ondersteunt zij de blaas bij blaasontsteking.

Maansteen kopen

Hieronder vind je het assortiment van à la Tara met Maansteen gepolijst en ruw, zoals oorbellen, hangers en ringen, veelal in 925 zilver.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel