Labradoriet, een sterk beschermende en spirituele steen. 

Herken je dit? Doodmoe komt je thuis. Je vitaliteit is verdwenen. Het is elke keer weer hetzelfde: die drukte, de energieën van al die andere mensen! Het lijkt wel of je al die negatieve invloeden van buitenaf ongewild opgezogen hebt.

Veel mensen kennen dit gevoel. Zéker als je gevoelig bent voor invloeden uit je omgeving kun je wel wat hulp gebruiken om krachtiger in je eigen energie te blijven. Labradoriet is hiervoor een uitstekende steun! De steen beschert je tegen energieëen van buitenaf.

Werking Labradoriet

Labradoriet, een steen met onverwacht kleurenspel! Groen, blauw, geel oranje zijn kleuren die in bepaald licht naar boven komen, zoals bij ogenschijnlijk onopvallende mensen, bij wie ineens verborgen talenten tevoorschijn komen.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden van buitenaf. Sensitieve mensen die overgevoelig zijn voor deze invloeden, doen er goed aan om een steentje bij zich te dragen als ze in een omgeving komen met veel drukte en mensen. De steen vermindert angst, geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Fysiek werkt Labradoriet kalmerend en bloeddrukverlagend. reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en menstruele klachten.

Labradoriet kopen

Bij à la Tara vind je Labradoriet stenen en Labradoriet sieraden, die we zorgvuldig hebben geselecteerd op hun diepe kleurenpracht.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel