Werking edelstenen en mineralen van A t/m Z 

Bij ons kun je een uitgebreide collectie edelstenen kopen

Behalve dat zij vaak prachtig zijn om te zien, worden edelstenen en mineralen gewaardeerd om hun helende werking. Al duizenden jaren lang worden de helende eigenschappen van mineralen, kristallen en edelstenen erkend en kunnen deze een positieve rol spelen in ons leven. Deze kostbare geschenken van Moeder Aarde zijn meer dan alleen versieringen; door o.a. hun trillingen en hun kleuren bezitten zij helende krachten  en kunnen ons helpen bij ons lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel welzijn.

Verschillende soorten edelstenen

Je kunt bij ons allerlei soorten edelstenen kopen, zowel ruwe als geslepen. Ook hebben wij prachtige edelsteen sieraden waarin edelstenen verwerkt zijn. Je kunt hieronder alle soorten edelstenen uit ons assortiment op alfabetische volgorde vinden.

Ga naar de pagina edelstenen..

Klik op een soort om meer te lezen over de werking van de betreffende edelsteensoort en alle producten te vinden die bij deze soort edelsteen te krijgen zijn. Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Alle edelstenen die je bij ons bestelt maken wij (energetisch) schoon voordat we ze opsturen.

Je kunt ook reinigingssetjes bij ons bestellen zodat je ze zelf thuis kunt ontladen en opladen.

Informatie over de edelstenen op deze site is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts! Edelsteen therapie is geen vervanging voor medische hulp.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel