Valkenoog

Werking Valkenoog

Valkenoog werkt remmend en inzichtgevend en helpt je om afstand te nemen en het grotere geheel te zien. De steen remt overmatige angst, emoties, agressie en stemmingswisselingen. Valkenoog helpt om beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken en pessimisme en een slachtofferhouding te verminderen. Het geeft inzicht in je levenspad en inzicht in complexe situaties en helpt hierdoor bij het nemen van beslissingen.

Spiritueel werkt de steen aardend en bevordert helderziendheid. Valkenoog remt de energiestroom en vermindert hiermee stress, nervositeit, beven, overmatige hormoonproductie en hyperactiviteit.

Fysiek vertraagt de steen de stofwisseling en remt een overmatige seksuele drang. Het heeft een positieve werking op bloedvaten, darmen en de benen.

Valkenoog kopen

Kijk hieronder naar onze collectie.

 • Valkenoog trommelsteen
  Valkenoog trommelsteen

  Valkenoog trommelstenenZe wegen per stuk circa 11 gram. De steen die je krijgt kan iets in vorm of gewicht afwijken van de foto.

  Valkenoog werkt remmend en inzichtgevend en helpt je om afstand te nemen en het grotere geheel te…

  € 2,50
 • Valkenoog gezondheids hanger
  Valkenoog gezondheids hanger

  Edelsteen gezondheids hanger ValkenoogGezondheidshanger Valkenoog, edelsteen hanger op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje

  Op het kaartje staan de werking en een disclaimer vermeld.

  Valkenoog bevordert…

  € 4,95Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel