Aardewerk

Hieronder vind je ons aanbod van aardewerk schalen en meer. Kleurrijke schalen uit o.a. Marokko en Afrika. Je haalt hiermee een vrolijke oosterse sfeer in huis, geheel met de hand gemaakt, dus unieke producten.

IMG_20161212_122208(1).jpgOnze marokkaanse aardewerk schalen worden kleinschalig door kleine bedrijfjes in Safi (Marokko) geheel  met de hand vervaardigd door vaklieden die het vak  vaak van vader op zoon hebben geleerd, wat resulteert  in prachtige producten. Omdat het geheel handgemaakt is , is geen enkel artikel exact hetzelfde.  Marokkaans aardewerk is in vele kwaliteiten verkrijgbaar in Marokko. Verschillen in loodgehalte, afwerking ,  gladheid, details en fijnheid van de patronen kunnen groot zijn.

 

Onze leverancier importeert de schalen niet  van groothandelaren waar meerdere kwaliteiten gemengd worden; zij laten de schalen speciaal maken in  hun atelier in Marokko. Aardewerk met kleine afwijkingen wordt er uitgehaald en op de Marokkaanse martkt  verkocht. Alleen de mooiste exemplaren nemen zij mee naar Nederland. Bovendien is ons Marokkaanse  aardewerk loodvrij , wat in Marokko zeker niet gebruikelijk is. In Nederland is aardewerk met daarin lood  verwerkt tegenwoordig verboden, maar omdat het Marokkaanse aardewerk niet aan de grens op het giftige  lood wordt gecontroleerd is er dus veel loodhoudend Marokkaans aardewerk op de Nederlandse markt.  Onze leverancier werkt met loodvrije verf die ze zelf hebben geïmporteerd in Frankrijk.

 

 • Schaal marokkaans aardewerk
  Schaal marokkaans aardewerk

  Schaal marokkaans aardewerk rood/witDezemarokkaanse schaal is geheel met de hand gemaakt. Loodvrij! Daar het om handwerk gaat zijn de schalen nooit helemaal gelijk en kan de kleur iets afwijken van de foto.

  Diameter ca. 27 cm.…

  € 12,95
 • Schaal marokkaans aardewerk
  Schaal marokkaans aardewerk

  Schaal marokkaans aardewerk roodDeze marokkaanseschaal is geheel met de hand gemaakt. Loodvrij! Daar het om handwerk gaat zijn de schalen nooit helemaal gelijk en kan de kleur iets afwijken van de foto.

  Diameter ca. 27 cm. Hoog…

  € 12,95
 • Schaal marokkaans aardewerk
  Schaal marokkaans aardewerk

  Schaal marokkaans aardewerk GroenDeze marokkaanse schaal is geheel met de hand gemaakt. Loodvrij! Daar het om handwerk gaat zijn de schalen nooit helemaal gelijk en kan de kleur iets afwijken van de foto.

  Diameter ca. 27 cm. Hoog…

  € 12,95
 • Marokkaanse schaal aardewerk
  Marokkaanse schaal aardewerk

  Marokkaanse schaal aardewerk grijs/witDeze marokkaanse schaal is geheel met de hand gemaakt. Loodvrij! Daar het om handwerk gaat zijn de schalen nooit helemaal gelijk en kan de kleur iets afwijken van de foto.

  Diameter ca. 27 cm.…

  € 12,95
 • Schaal marokkaans aardewerk
  Schaal marokkaans aardewerk

  Schaal marokkaans aardewerk rood/witDeze schaal van marokkaans aardewerk is geheel met de hand gemaakt. Loodvrij! Daar het om handwerk gaat zijn de schalen nooit helemaal gelijk en kan de kleur iets afwijken van de foto.

  Diameter…

  € 24,50
 • Schaaltje Afrikaans Aardewerk
  Schaaltje Afrikaans Aardewerk

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderdLeuk schaaltje afrikaans aardewerk handbeschilderd. De kleuren en tekeningen kunnen afwijken van de foto.

  Afmeting: diam. 12 cm, hoogte 4 cm.

  € 3,50
 • Schaal Afrikaans Aardewerk blauw
  Schaal Afrikaans Aardewerk blauw

  Schaal Afrikaans Aardewerk handbeschilderd blauwLeukeschaal afrikaans aardewerk handbeschilderd. De kleuren en tekeningen kunnen afwijken van de foto.

  Afmeting: diam. 17 cm, hoogte 5 cm.

  € 4,50
 • Schaal Afrikaans Handbeschilderd
  Schaal Afrikaans Handbeschilderd

  Schaal Afrikaans handbeschilderd RoodLeuke schaal afrikaans handbeschilderd. De kleuren en tekeningen kunnen iets afwijken van de foto.

  Afmeting: diam. 17 cm, hoogte 5 cm.

  € 4,50
 • Schaal Afrikaans Handbeschilderd
  Schaal Afrikaans Handbeschilderd

  Schaal Afrikaans handbeschilderd geel/roodVrolijk gekleurde schaal afrikaans handbeschilderd. De kleuren en tekeningen kunnen iets afwijken van de foto.

  Afmeting: diam. 17 cm, hoogte 5 cm.

  € 4,50
 • Schaal Afrikaans Handbeschilderd
  Schaal Afrikaans Handbeschilderd

  Schaal Afrikaans geel handbeschilderdLeuke Afrikaanse handbeschilderde schaal. De kleuren en tekeningen kunnen iets afwijken van de foto.

  Afmeting: diam. 17 cm, hoogte 7,5 cm.

  € 7,50
 • Smudge schaaltje Portugees aardewerk
  Smudge schaaltje Portugees aardewerk

  Smudge schaaltje - Portugees aardewerkSmudge schaaltje Portugees aardewerk. Dit Portugese aardewerken schaaltje is ideaal om kruiden te smudgen of om op tafel te zetten met uw favoriete smudge melange. Ook zonder de kruiden te…

  € 5,50
 • Afrikaans Aardewerk Handbeschilderd
  Afrikaans Aardewerk Handbeschilderd

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderd blauwLeuk blauw gekleurd schaaltje afrikaans aardewerk handbeschilderd met uitsparingen op de rand. Handig om te gebruiken voor wierookstokjes / Heilig Hout of gewoon als asbakje. De…

  € 3,50
 • Afrikaans Aardewerk Handbeschilderd
  Afrikaans Aardewerk Handbeschilderd

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderdSchaaltje afrikaans aardewerk handbeschilderd met uitsparingen op de rand. Leuk om te gebruiken voor wierookstokjes of Heilig Hout of gewoon als asbakje. De kleuren en tekeningen kunnen…

  € 3,50
 • Schaaltje Afrikaans Handbeschilderd
  Schaaltje Afrikaans Handbeschilderd

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderdVrolijk gekleurd schaaltje afrikaans aardewerk handbeschilderd met uitsparingen op de rand. Handig om te gebruiken voor wierookstokjes of Heilig Hout of gewoon als asbakje. De kleuren…

  € 3,50
 • Schaaltje Afrikaans Handbeschilderd
  Schaaltje Afrikaans Handbeschilderd

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderdSchaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderd met uitsparingen op de rand. Handig om te gebruiken voor wierookstokjes of Heilig Hout of gewoon als asbakje. De kleuren en tekeningen…

  € 3,50
 • Schaaltje Afrikaans Aardewerk
  Schaaltje Afrikaans Aardewerk

  Schaaltje Afrikaans Aardewerk handbeschilderd paars/lilaLeuk schaaltje afrikaans aardewerk handbeschilderd met uitsparingen op de rand. Handig om te gebruiken voor wierookstokjes of Heilig Hout of gewoon als asbakje. De kleuren en…

  € 3,50
 • Wierookbrander met Cederhout wierook
  Wierookbrander met Cederhout wierook

  Wierookbrander Chiminea volgens indiaanse traditieChiminea Fireplace schoorsteen wierookbrander met een doos van 40 stuks Cederhout natuurwierook.

  Afmetingen: 12 × 5.5 cm

  Deze Chiminea Fireplace is een ronde wierookbrander van…

  € 22,50
 • Mexicaanse wanddecoratie `Zonsverduistering`
  Mexicaanse wanddecoratie `Zonsverduistering`

  Zonsverduistering (Eclips) wandversieringDeze aardewerken wanddecoratie van de `Eclips` stelt een zonsverduistering voor. Het ene hemellichaam schuift voor het andere, waardoor het licht van ene hemellichaam door het andere…

  € 19,50
 • Kruikje voor etherische olie
  Kruikje voor etherische olie

  Kruikje voor etherische olie keramiekEen schattig kruikje voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen samen met bijvoorbeeld één van onze essentiële oliën...

  ∙ Afmeting: 3,5 x 2 cm.
  ∙ Materiaal: keramiek
  ∙ Gewicht: 12 gram

  € 4,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel