Heliotroop

Heliotroop, ook wel Bloedjaspis of Bloedsteen genoemd, heeft een donkergroene kleur met roze-oranjerode stipjes, strepen of velden.

Heliotroop werkt positief op het basischakra (1e) en het hartchakra (4e). De steen past goed bij het sterrenbeeld Ram.

Werking Heliotroop

Heliotroop versterkt je levenslust en uithoudingsvermogen. Heliotroop is een beschermende en aardende steen die balans brengt omdat het de kleuren rood en groen en de werking hiervan in zich verenigt. De steen geeft kracht en moed, vitaliteit en zuiverheid. Hij helpt je om de realiteit van fysieke sterfelijkheid onder ogen te komen en is een goede talisman bij (ongeneselijke) zieken. Heliotroop schenkt je moed om je hart te volgen en te handelen. Hij helpt je om negatieve invloeden te verwijderen uit je auraveld. De steen heeft een kalmerende werking op irritatie en agressie en zorgt ervoor dat je jezelf kunt beheersen, hij werkt opwekkend en vergroot het aanpassingsvermogen.


Fysiek is Heliotroop nuttig voor allerlei kwalen die te maken hebben met bloed, zoals bv bloedarmoede en ontgift deze Heliotroop heeft een stimulerende werking op de lever, darmen, nieren, milt, blaas, restless legs syndroom, fybromyalgie, brengt vrouwelijk hormonen in balans en heeft zelfs een stabiliserend effect tijdens de menopauze. Heliotroop stimuleert de stofwisseling, het immuunsysteem en het lymfstelsel. Heliotroop bevordert altruïsme en idealisme,

Toepassing: 
Heliotroop kun je op het lichaam dragen, in een kommetje met water naast je bed zetten voor een diepen slaap met levendige dromen of om je immuunsysteem te versterken, op de thymusklier gelegd worden.

Bekijk hieonder onze Heliotroop trommelstenen.

 • Heliotroop trommelstenen
  Heliotroop trommelstenen

  Heliotroop trommelstenenDeze Heliotroop (Bloedsteen) trommelstenen wegen ca. 12 gram. Prijs is per stuk.

  Stenen zijn natuurproducten, dus stenen die u krijgt toegestuurd zijn niet altijd exact dezelfde als op de foto.

  € 1,95
 • Edelsteen Sterrenbeeld Leeuw
  Edelsteen Sterrenbeeld Leeuw

  Edelsteen Sterrenbeeld Leeuw - HeliotroopPlatte knuffelsteen met handgravure van het sterrenbeeld Leeuw ( Leo).

  Afm. ca. 3,5 x 3 x 2 cm.

  Het is een natuurproduct, dus de kleur en afmeting kunnen iets afwijken van de…

  € 4,75Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel