Lava 

Lava is een zeer heet, vloeibaar gesteente wanneer het vanuit het binnenste van de Aarde aan de oppervlakte komt. Dat gebeurt meestal bij vulkanische uitbarstingen. Deze uitbarstingen kunnen zeer vernietigend zijn, maar ook vormt lava nieuwe dingen. Er bestaan bijvoorbeeld vele eilanden die zijn gevormd door lava. Ook is lava erg vruchtbaar, als het eenmaal definitief en na lange tijd is afgekoeld en uitgehard. Het is dan een erg poreus gesteente.

Werking lava

Een belangrijk kenmerk van lava is dat het een transformatie heeft ondergaan, van heet en vloeibaar in het binnenste van de Aarde naar vast en koel aan de buitenkant. Het is daarom een steen die past bij transformatieprocessen in het leven. Lava is vloeiend, en toch geaard. Het dempt diepe emoties, boosheid en stress die vanuit het innerlijk naar buiten komen en zet deze om in een stevige aarding. Het innerlijke vuur wordt getemperd en verandert in een aardse verankering. Lava wordt daarom gezien als een geluksbrenger.

  • Armband Lava OHM
    Armband Lava OHM

    Armband Lava met Rozenkwarts en het OHM-symboolArmband met echte Lava. De kralen zijn geregen op sterk elastiek, dus makkelijk om je pols te krijgen.

    Ohmvibratie stemt ons af op de kringloop en ritmes van de aarde, wat een…

    € 9,95Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel