Moqui Marbles

Moqui Marbles, ook wel "levende stenen" of "Sjamaan stenen" genoemd, omdat ze door de sjamanen als genezende stenen gebruikt werden en nog steeds worden. Indiaanse betekenis: trouwe lieveling.

Werking Moqui Marbles

Moqui Marbles zorgen voor een positieve helende energiestroom voor lichaam, geest en aura. Het zijn sterk aardende en verankerende stenen. Ze versterken de stroom van levensenergie ( chi, ki of prana) en helpen blokkades te doorbreken. Ze schenken ons meer levensvreugde en een heldere geest; ze maken positief, vrolijk en geven een gevoel van geluk en gaan hiermee depressie en neerslachtigheid tegen. Ze brengen balans in lichaam, geest en ziel, waardoor ze helpen bij ontspannen en slaapproblemen.

Omdat moqui marbles beschermen en je helpen in je kracht te staan worden ze in de Indiaanse traditie gebruikt bij bijvoorbeeld astraal reizen en vision quests. De stenen bevorderen het immuunsysteem en de vruchtbaarheid.

Draag ze als stelletje ( mannetje en vrouwtje) bij je en aai en streel ze tot ze energie brengen. Verzorg Moqui Marbles goed. Pak ze op en hou ze in je handen, streel ze en bewaar ze niet ergens in een dicht doosje of in een donkere kast, maar leg ze op een prettige plek als paartje bij elkaar. Zo worden je Moqui marbles krachtiger en wordt hun werking sterker. De vrouwelijke Moqui herken je aan een mooie ronde vorm en heeft een linksomdraaiende energiestroom en de mannelijke Moqui herken je aan zijn ufo vorm en heeft een rechtsomdraaiende energiestroom.

Reinigen met een borsteltje. Niet ontladen.

 

  • Moqui Marbles
    Moqui Marbles

    Moqui Marbles paartjeMoqui Marbles - Sjamaan stenen Moqui Marbles worden ook wel "levende stenen" of "Sjamaan stenen" genoemd, omdat ze door de sjamanen als genezende stenen gebruikt werden en nog steeds gebruikt worden. Indiaanse…

    € 24,75Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel