17 juli 202

Heropening voorlopig uitgesteld

Door allerlei onvoorziene omstandigheden gaat de heropening van à la Tara voorlopig nog wel even duren. We rekenen nu op zeker nog enkele maanden. Het is erg jammer dat het zo loopt, maar we moeten nog om geduld vragen  

------------------------------------------------------------------------------------

14 mei 2020

Heropening nog niet op 15 mei

Sinds 11 mei zijn de corona maatregelen in Frankrijk versoepeld.  We zijn nu heel druk bezig met onze verhuizing naar Frankrijk. De opening op 15 mei zoals eerder gepland is helaas niet haalbaar. Het wordt dus wat later. Kijk regelmatig  op deze pagina voor actuele informatie

________________________________________________________

24 maart 2020

Tijdelijk niet meer bestellen

Vanaf 24 maart kun je tijdelijk niet meer bestellen in onze webshop. Wel kun je artikelen, prijzen en allerlei informatie blijven bekijken. In deze tijd vol onvoorstelbare ontwikkelingen is plannen van een verhuizing naar Frankrijk eigenlijk nauwelijks mogelijk. Telkens verandert de situatie opnieuw. Wij doen ons uiterste best zo snel mogelijk weer beschikbaar te zijn. Wil je contact, mail ons dan op info@alatara.nl. Telefonisch zijn wij niet altijd beschikbaar.

----------------------------------------------------------------------------------

29 februari 2020

À la Tara verhuist eind april naar Frankrijk!

Belangrijk nieuws voor alle klanten van à la Tara:

Eind april verhuizen wij naar Zuid Frankrijk. La douce France! Dat is natuurlijk heel spannend om te doen, maar voor jullie als klanten heeft het een aantal gevolgen.

  • onze site blijft gewoon in de lucht, maar tussen 1 april 2020 en 15 mei 2020 kan er niet besteld worden. Ook worden in die periode geen verzendingen gedaan
  • voor Nederlandse klanten moeten we de verzendkosten na 15 mei helaas verhogen. In mei zullen we de nieuwe tarieven bekend maken
  • voor Belgische klanten verandert er niets wat betreft de verzendkosten
  • voor de Franse klanten is het goed nieuws dat we de verzendkosten kunnen verlagen omdat we gebruik kunnen gaan maken van de diensten van La Poste. Daardoor kunnen we ook gaan leveren in de Franse overzeese gebiedsdelen, wat vanwege de kosten nu nog niet mogelijk is.
  • voor verzending naar andere landen worden de nieuwe verzendtarieven in mei bekend gemaakt.

Onze nieuwe contactgegevens zetten we in mei op de site. 

Graag tot ziens op www.alatara.nl of www.alatara.fr

--------------------------------------------------------------------------

22 december 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

10 mei 2019

Mogelijkheid achteraf betalen wegens storing uitgeschakeld

Helaas blijkt er een storing te ontstaan bij het achteraf betalen. Tot nader bericht hebben we deze mogelijkheid uitgeschakeld

--------------------------------------------------------------------------------

29 april 2019

Nederlandse klanten kunnen hun bestelling voortaan achteraf betalen

Nederlandse klanten krijgen vanaf nu de mogelijkheid hun bestelling achteraf te betalen via het Klarna Achteraf Betalen.  LET OP: wel zijn aan het achteraf betalen kosten verbonden; 1 Euro per transactie plus 3% van het transactiebedrag.

IDEAL, Credit Card en Pay Pal blijven dus wel voordeliger!  En als je kiest voor PayPal kan je bovendien de kosten van een eventuele retourzending bij PayPal terugkrijgen.

Achteraf betalen is helaas niet ter beschikking voor België en Frankrijk.

-------------------------------------------------------------------------------

16 februari 2019

Verzendkosten naar België, Frankrijk en Duitsland fors verlaagd

We zijn heel blij te kunnen vermelden dat we de verzendkosten naar België, Frankrijk en Duitsland flink hebben kunnen verlagen.

Voor België zijn de verzendkosten tot 10 kg voortaan 9,75 euro (was 9,95 of 19,50). Verzending van zwaardere pakketten van 10-20 kg daalt van 25 euro naar 15,75 euro.

Voor Frankrijk zijn de verzendkosten voortaan 9,75 euro voor een pakket tot 10 kilogram, dat was 13 euro of 19,50 euro. Bovendien krijgen klanten in Frankrijk voortaan voor bestellingen boven de 150 euro geen verzendkosten in rekening gebracht. Die grens was eerder 250 euro.

Voor Duitsland betalen klanten voortaan 11,75 euro i.p.v. 13 euro voor pakketten tot 10 kg en 15,75 voor pakketten van 10-20 kg.

-------------------------------------------------------------------------------

11 januari 2019

NIEUW: biologische lichaamsverzorgingsartikelen

Nieuw in 2019: vanaf nu kan je bij ons terecht voor een lijn van verschillende verzorgingsproducten voor het lichaam. 

Persoonlijke groei begint met in balans zijn. Dat kan door klank, kleur, geur, meditatie, yoga en langs vele andere wegen. Ook een goede persoonlijke lichaamsverzorging helpt om je beter en meer in balans te voelen. 

Wel is het belangrijk hiervoor goede producten te kiezen, zonder schadelijke chemische stoffen. Wij bieden daarom verzorgingsproducten die zijn gemaakt van eerlijke en natuurlijke grondstoffen: zo veel mogelijk biologisch, Fair Trade en niet op dieren getest

Neem eens een kijkje op onze pagina Verzorgingsproducten om kennis te maken met bijzondere en geneeskrachtige oliën zoals shea tree en argan, massage olie en huidcrèmes. 

---------------------------------------------------------------------------------

27 december 2018

Bijna 2019...

 

 

 

 

 

 

 

Ons voornemen is in 2019 om nog meer zorg te dragen voor mens, dier en milieu, te zorgen dat mensen die kansarm waren weer nieuwe kansen krijgen om een goed bestaan op te bouwen, dus ons Fair Trade werk verder uit te bouwen.

-----------------------------------------------------------------------------------------

13 november 2018

Onze stenencollectie is flink aangevuld

De feestdagen komen eraan, daarom hebben we weer eens flink geinvesteerd in een prachtige voorraad  edelstenen. De komende dagen gaan we ze op de site zetten, dus liefhebbers: hou het in de gaten ;-)

----------------------.-------------------------------------------------------------------

30 september 2018

Introductie Aromafume

We presenteren nu Aromafume, een hele nieuwe manier om wierook te branden. Schoon, zonder rook of as, volledig natuurlijk, geen giftige stoffen en een geweldig aroma.  Deze wierook is ontwikkeld in India door een bedrijf dat al ruim 100 jaar bezig is met geuren en wierook. Het is de oplossing voor mensen die van geur, maar niet van rook houden. Kijk op de pagina  "Wierook en Salie" voor meer informatie en de Aromafume producten.

-------------------------------------------------------------------------------------------

11 september 2018

Cadeaubonnen

Vanaf vandaag kunnen jullie ook cadeaubonnen online bestellen. Na een tijdje proefdraaien hebben we nu een goede manier gevonden om mensen te helpen die een leuk cadeautje willen geven, maar de keus aan de gelukkige ontvanger willen overlaten.  Stuur ons een persoonlijke tekst die wij dan op de cadeaubon zetten.  We sturen de bon digitaal direct naar de ontvanger, of  we sturen het naar jou. Print het dan uit en geef  hem zelf aan de gelukkige.

Overigens ook heel geschikt als je een cadeau met betekenis wil geven in de zakelijke sfeer.  Denk bijvoorbeeld eens aan relatiegeschenken,  kerstpakketten of personeelsgeschenken. Je kan jezelf hiermee echt onderscheiden.

------------------------------------------------------------------------------------------

12 juni 2018

Nieuw betaalsysteem uitgesteld

Het nieuw aangekondigde betaalsysteem van Klarna voeren we voorlopig niet in. Met name onze Belgische klanten  hebben het probleem dat zij Bancontact niet kunnen gebruiken. En we willen ook onze Belgische vrienden goed kunnen helpen. 

------------------------------------------------------------------------------------------

18 mei 2018

Overstap naar een nieuw betaalsysteem

Per half mei ziet het betaalproces bij de bestelling op onze website er anders uit. We gaan over op Klarna. Eenvoudiger, sneller  en overzichtelijker, met name ook voor de smartphone en tabletgebruikers!

Uitgesteld vanwege een technisch probleem.

-------------------------------------------------------------------------------------------

15 april 2018

1 mei: het Beltane feest

Eén van de vrolijkste feesten van het Keltische achtvoudige jaarwiel is wel de mei viering Beltane. Dit feest van de natuurgodsdiensten begint bij zonsondergang op 30 april en eindigt bij zonsopgang op 2 mei. De naam komt van het Ierse "Bealteinne" dat verwijst naar het vuur van de Keltische lichtgod Bel. Het is een lente feest, waarbij we vieren dat de groei en vruchtbaarheid van de natuur op dat moment op zijn sterkst is en de zomer gaat beginnen. Het feest viert in spirituele zin de paring tussen de God en Godin, waardoor al het nieuwe leven ontstaat.... 

lees verder...

----------------------------------------------------------------------------------------------

22 februari 2018

Geen Gedoe Garantie

Thuiswinkel.org en de Consumentenbond hebben op 25 januari 2018 de Geen Gedoe Garantie gelanceerd. Bedrijven die zich aansluiten bij dit initiatief beloven publiekelijk dat ze het consumenten zo gemakkelijk mogelijk maken hun recht op garantie te halen. De Stichting Webshop Keurmerk heeft zich achter dit initiatief geschaard. 

Wij als à la Tara staan hier ook achter. Lees meer..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

9 februari 2018

We steunen in 2018 Natuurmonumenten

Elk jaar kiezen we een goed  doel om te steunen. Wij houden van de natuur en van dieren. Voor 2018 willen we ruimte voor de natuur de aandacht geven. Daarom steunen wij in 2018 de Vereniging Natuurmonumenten. Zie www.natuurmonumenten.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------

20 januari 2018

Veel nieuwe ringen

We hebben een grote hoeveelheid nieuwe ringen van 925 Sterling zilver met edelstenen aangekocht. Unieke exemplaren, gemaakt door edelsmeden. We gaan ze de komende weken op de site zetten.

De pagina ringen breiden we nu ook uit met de mogelijkheid om ringen op maat  te zoeken. Al veel mensen hebben hierom gevraagd.

Heb je belangstelling voor ringen, hou onze site de komende weken dus goed in de gaten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

13 december 2017

Bestel tijdig voor de Kerst

Lieve mensen, houden jullie er rekening mee dat Kerst dit jaar op maandag en dinsdag valt? 

PostNL heeft een aangepast bezorgschema vanwege de feestdagen.

Als je wilt bestellen, zorg dat je je cadeaus op tijd in huis hebt.

Bestel dan tijdig:

uiterlijk donderdag 21 december vóór 15.00u in onze webwinkel 

Alvast fijne feestdagen toegewenst!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

3 november 2017

Al je cadeau's nu in een handomdraai binnen, mét 10% korting

De cadeautjes-tijd komt eraan. Dat wordt zoeken naar originele dingen, maar ja, wat vindt iemand leuk? Winkelen terwijl je eigenlijk niet precies weet wat je zoekt kost veel tijd. Of toch niet... 

In onze webshop vind je 3000 artikelen, dus altijd wat je nodig hebt, in elke prijsklasse. Je bespaart veel tijd, reiskosten, etc.. 

Om het gemak van onze webwinkel nog aantrekkelijker te maken bieden wij IEDEREEN DIE 7 OF MEER  ARTIKELEN IN ÉÉN KEER BESTELT 10% RESTITUTIE OP HET AANKOOPBEDRAG. 

Boven de 75 Euro bestelwaarde betaal je bovendien geen verzendkosten!

De actie duurt tot 1 januari 2018.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

30 oktober 2017

Het is zover! Hilversum is een Fairtrade Gemeente

Vandaag waren we aanwezig bij de officiële overhandiging van het bord en de eretitel door de jury van de landelijke stichting Fairtrade Gemeenten.

De titel geeft aan dat inwoners, winkels, bedrijven, organisaties en de lokale overheid er samen voor zorgen dat er in de gemeente meer eerlijke handel zal gaan plaatsvinden. In de afgelopen twee jaar heeft het Kernteam Fairtrade Hilversum hard gewerkt om de mediastad aan alle criteria voor het predicaat Fairtrade Gemeente te laten voldoen.

En dat is gelukt. Er zijn voldoende winkels, bedrijven en organisaties, die fairtrade gecertificeerde producten kopen, gebruiken of verkopen.

Ook wij, als spirituele webshop 'à la Tara', dragen hier ons steentje aan bij.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 oktober 2017

Blog

We zijn een BLOG begonnen! De bedoeling is om de komende tijd veel achtergrondinformatie over onze artikelen op de blog  te zetten. Kijk boven in de blauwe balk op de homepage. Veel leesplezier gewenst!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 oktober 2017

Spirituele Bewustzijnsbeurs 8 oktober Utrecht

Aanstaande zondag 8 oktober zijn wij met een stand aanwezig op de Spirituele Bewustzijnsbeurs in Utrecht. De beurs vindt plaats in centrum Emma, Cremerstraat 245, van 12.00u tot 18.00 u. Lezingen, workshops, spiritueel caberet en meer... kijk voor meer info op www.praktijkvanleven.nl. Graag tot ziens!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 september 2017

Weer volop aan het werk

Inmiddels zijn we weer terug van weggeweest en hebben we een frisse start gemaakt voor het nieuwe seizoen. We hebben allerlei plannen maar daarover later meer. De wijzigingen uit vorige het bericht van 6 augustus zijn daarmee ook niet meer van toepassing. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 augustus 2017

Wijzigingen in de vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode zijn er de komende weken een paar belangrijke wijzigingen die wij willen melden:

  • Wij zijn uitsluitend te bereiken via de mail, dus niet per telefoon: info@alatara.nl
  • Verzending van de orders zal beperkt plaatsvinden. Het kan dus zijn dat je een paar dagen langer op je bestelling moet wachten dan je van ons gewend bent.
  • De verwerking van retourzendingen zal medio september plaatsvinden.

Iedereen een fijne vakantie toegewenst!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 juli 2017

Wij verkopen geen zijde meer

We hadden een mooie voorraad zijden sjaals. We hebben besloten deze uit de verkoop te halen.

Dit omdat wij ons niet kunnen verenigen met de dieronvriendelijke manier waarop zijde wordt geproduceerd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 juni 2017

Een waardevolle ontmoeting

Een bijzondere ontmoeting vorige maand met Leonoor Netten. Ze werkt o.a. met krachtsieraden en Spirit-Art: bijzondere en exclusieve sieraden. Een leuke en inspirerende middag heeft geleid tot onze samenwerking. Haar werk is zo mooi dat we er een aparte pagina aan willen wijden. Dit mag je niet missen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 mei 2017

Nieuwe aanvoer uit Brazilië

Onze franse vrienden zijn weer langs geweest na hun speurtocht naar edelstenen in Brazilië. Het is opnieuw prachtig wat ze hebben meegenomen. Hun bezoek is altijd weer een feestje. We zijn nu bezig om de nieuwe stenen op de site te zetten. Kom kijken op nieuwe artikelen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 april 2017

MOEDERDAG ACTIE!

35% korting op alle dichroic glas hangers!! Actie loopt tot 14 mei 2017!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 april 2017

Lente

De lente is begonnen, en dat verdient extra aandacht! Sfeer maken kan natuurlijk ook buiten en daarvoor hebben wij een nieuwe rubriek "Tuin en terras" aan de homepage toegevoegd. Kijk nu op "Tuin en terras" voor de leukste sfeermakers voor tuin en terras.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 februari 2017

Ons goede doel in 2017

Lieve mensen, onze Facebook vrienden hebben gestemd over ons goede doel in 2017, en dit is het resultaat:
met overweldigende meerderheid is gekozen voor "WAKKER DIER" als goed doel wat wij gaan steunen in 2017.
Dus gaan wij dit zo doen! Bedankt voor alle reacties.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 januari 2017

Tentoonstelling Utrechtse beeldhouwers

Er komt een mooie tentoonstelling over Utrechtse beeldende kunstenaars uit de 20e eeuw! Mensen zoals Jan van Luijn, Pieter d'Hont, Theo van de Vathorst en vele anderen.

In kunstruimte Kuub, 22 januari t/m 5 maart 2017,  Pieterstraat 3 in Utrecht.  www.kunstruimte kuub.nl.

Jan van Luijn was de vader van Tanja.. we zijn erg blij met deze tentoonstelling.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 december 2016

Erkenning Webshop Keurmerk voor à la Tara !

De Stichting Webshop Keurmerk heeft op 14 december 2016 (precies op volle maan...) aan Taretrade, het moederbedrijf van de spirituele webshop  à la Tara, laten weten dat à la Tara het Webshop Keurmerk mag gaan voeren.

Het Webshop Keurmerk is tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond met de bedoeling een keurmerk te ontwikkelen voor webshops die betrouwbaar zijn en die klantvriendelijk werken.

Wij zijn trots op deze accreditatie en we hopen zo het vertrouwen van onze klanten te kunnen vergroten!

Graag tot ziens!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 november 2016

Like ons op Facebook en wij leggen een kaart voor u uit het "edelstenen en beschermengelen" kaartspel van Margaret Ann Lembo.

Hebt u ons geliked? Stuur dan een mail naar info@alatara.nl met de tekst "kaarttrekking"

Alvast bedankt en graag tot hoor of ziens!Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2020 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Helaas maken ook wij gebruik van cookies, dit doen wij om de website voor u te verbeteren. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.