Op- en ontlaad set voor edelstenen

Edelestenen geven hun energie af en nemen energie uit hun omgeving op. Voor een goede werking is het daarom belangrijk dat edelstenen goed worden verzorgd. Dit verzorgen houdt in dat de edelsteen met regelmaat wordt ontladen van negatieve energie, en vervolgens weer wordt opgeladen met positieve energie.

Reinigen

Gebruikelijke manieren om stenen te reinigen zijn o.a.  de steen in aarde of tussen hematiet leggen, in (liefst natuurlijk) stromend water leggen, of de steen in de rook en geur van salie houden. De intentie bij deze handelingen moet ook duidelijk worden gevisualiseerd. Sommige stenen kun je beter niet in water reinigen omdat ze dan gemakkelijk worden aangetast, onder andere calciet, magnetiet, lapis lazuli, turkoois en seleniet. Bij twijfel kan je beter een van de andere methodes kiezen.

Opladen

Opladen van edelstenen gebeurt vaak door de edelsteen tussen bergkristal te leggen. Een andere manier is de steen in het (volle) maanlicht te leggen. Voor een volle maan moet je misschien wel 14 dagen wachten, en de hemel mag dan niet te bewolkt zjn. Ook zonlicht kan worden gebruikt voor opladen, maar kijk wel uit dat het felle zonlicht de kleuren van de steen niet verbleekt.

 • Abalone ontlaadschelp
  Abalone ontlaadschelp

  Hematiet ontlaad doos. Leg een edelsteentje of een sieraad met een edelsteen in het doosje met Hematiet en uw steen wordt ontladen.

  € 16,75
 • Abalone oplaadschelp
  Abalone oplaadschelp

  Abalone oplaadschelpDe Abalone schelp bevat 100 gram bergkristal steentjes. Bergkristal steentjes versterken de werking van andere stenen.

  Van binnen heeft de schelp prachtig parelmoer.

  ∙ Gewicht: ca. 235 gram
  ∙ Afmeting: 13…

  € 16,75
 • Reinigingsset voor edelstenen
  Reinigingsset voor edelstenen

  Reinigingsset voor edelstenen Kleine oplaad- en ontlaadset 250 gram: 150 gram Hematiet ( ontladen) en 100 gram Bergkristal ( opladen). De hoeveelheid is hetzelfde, maar Hematiet is veel zwaarder dan Bergkristal.

  Deze hoeveelheid…

  € 8,75Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel