Chrysocolla

Chrysocolla is Smaragdgroen, groen, blauw en turkoise van kleur. De steen werkt in op het hart- en het keelchakra en past bij het sterrenbeeld stier ( 21 april tot 21 mei).

Werking Chrysocolla

Chrysocolla is een rustige en ondersteunende steen die helpt bij meditaties en communicatie. In huis verwijdert Chrysolla allerlei soorten negatieve energieën. Het is weldadig voor relaties die star zijn geworden, door zowel de woning als de persoonlijke interactie te stabilizeren en te genezen. Chrysocolla kalmeert en reinigt alle chakra`s en geeft ze energie. Op het psychische vlak moedigt Chrysocolla zelfbewustzijn en innerlijk evenwicht aan. Het vergroot persoonlijke kracht en inspireert tot creativiteit. Chrysocolla vermindert geestelijke spanningen. Op emotioneel niveau verlicht Chrysocolle schuldgevoelens en en geeft het vreugde.

Fysiek werkt Chrysocolla op tal van lichamelijke systemen in. Het werkt ontgiftend, verkoelend, bloeddrukverlagend, koortsverlagend, ontspannend en krampopheffend. Het heeft een positieve werking op lever, schildklier, longen, nieren, darmen, keel, amandelen, artritis en artrose, fibromyalgie, brandwonden, botten, spijsvertering en reguleert de insuline productie. De steen werkt krampopheffend en ontspannend bij (pre)menstruale klachten.

Chrysocolla kopen

Kijk hieronder voor ons assortiment stenen en sieraden in 925 zilver.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel