Aragoniet

Aragoniet is een steen die ons helpt ons emotionele lichaam in balans te brengen en te helen. Aragoniet zorgt ervoor dat onze gemoedstoestand rustig en kalm wordt in moeilije omstandigheden en het helpt ons met het ontdoen van onderbewuste spanningen en kwetsuren uit het verleden.

Aragoniet is chemisch zeer verwant aan calciet. Het komt voor in verschillende kleuren: oranje, bruin, wit, blauw of geel. Kenmerkend voor de ruwe steen zijn de uitsteeksels. Aragoniet is een doorschijnende steen en kan zelfs doorzichtig zijn. De verschijningsvormen van deze steen zijn dus heel divers.

Aragoniet past bij het basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e),  zonnevlechtchakra (3e) en het kruinchakra (7e).

Werking van Aragoniet

Aragoniet vermindert rusteloosheid en slapeloosheid, helpt bij spijsverteringsproblemen, bij het herstellen van botweefsel en bij het helen van botbreuken.
Aragoniet geeft flexibiliteit en tolerantie, helpt om je te concentreren op een zaak, brengt geestelijke ontwikkeling, versterkt het immuunsysteem, verbetert vitaliteit en uithoudingsvermogen, reguleert de calciumstofwisseling, stimuleert spieractiviteit, bevordert de opbouw en elasticiteit van de tussenwervelschijven.

Toepassing
Aragoniet is zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie om de verbinding met hogere bewustzijnstoestanden te bevorderen. Kan op het lichaam gedragen worden. Moet wel regelmatig gereinigd worden onder stromen water of salierook, vooral als het gebruikt wordt voor healingwerk. 

 • Aragoniet trommelsteen
  Aragoniet trommelsteen

  Aragoniet trommelsteenDe Aragoniet Trommelsteen kan iets afwijken van de foto.

  Gewicht is ca. 20 gram

  Circa 2,5 cm

  € 4,95
 • Aragoniet roos
  Aragoniet roos

  Aragoniet roos∙ Afmeting van een roos: ca. 3,5 cm
  ∙ Gewicht: ca. 30 gram

  Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. De steen…

  € 2,75Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel