Parel

Parel vind je in verschillende kleuren, zoals wit, melkwit, zilverglans, parelmoer en roze.  Parels werden ooit opgedoken uit de oceanen, maar tegenwoordig worden ze gekweekt, zowel in zout als in zoet water. Bij gekweekte parels wordt er door de mens een kern in de schelp ingebracht en vervolgens groeien de parels op natuurlijke manier.  De zogenoemde "Shell Parels" worden geslepen worden uit speciale schelpen, Deze parels worden afgewerkt  met een speciaal procedé waardoor een uitermate harde en kleurvaste buitenlaag ontstaat. Shell parels kenmerken zich door de schitterende glans  en  de mooie vormen.

Werking Parel

Parel past vooral bij het zonnevlechtchakra (3). Het bestaat uit een zacht organisch materiaal, wat haar kwetsbaar maakt. Dit vind je terug in de eigenschappen van Parel; de zachte en zuiverende energie van Parel brengt rust, vrede en verlichting. Zij staat voor eerlijkheid en integriteit. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel.

Parel brengt je in een emotionele balans. Ze zorgt voor een heldere geest en concentratie. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij, doordat ze contact helpt maken met gidsen uit paralelle werelden.

Fysiek zuivert Parel het lichaam en helpt stressgerelateerde klachten tegen gaan. Zij heeft een heilzame werking op de maag, de milt en helpt tegen hoofdpijn dat veroorzaakt wordt door klachten aan de spijsverteringskanaal.

Parel stimuleert de opname van calcium en versterkt spieren en zenuwen. Zij heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen.

Wat is Parelmoer?

Nu we het toch over parels hebben, leggen we gelijk iets uit over parelmoer. Parelmoer is een natuurlijk product dat zich aan de binnenkant van schelp ontwikkelt. In de  mantel van de schelp bevindt zich het weefsel dat  parelmoer produceert, het zogenaamde epitheelweefsel.  Naarmate de schelp ouder wordt, wordt de parelmoer laag dikker. Als er  een "vreemd" deeltje (bijvoorbeeld een zandkorrel) in de schep terecht komt, vormt zich daar omheen ook parelmoer, en dat is dan het begin van de groei van een parel. Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel