Lapis Lazuli

De naam Lapis Lazuli is een combinatie van het latijnse woord "Lapis", wat "steen"  betekent en het arabische woord "Lazuli" wat voor "Azuur blauw" staat. Deze halfedelsteen wordt nauwelijks in pure staat gevonden, maar meestal met ingesloten, goudglanzende pyrietkristallen. De zuivere variant is daarom zeer zeldzaam. Lapis Lazuli was al sinds de oudheid bekend. Vooral in het oude Egypte was dit een zeer geliefde steen. Het werd bijvoorbeeld gebruikt in het dodenmasker van Toetanchamon.

De werking van Lapis Lazuli:

Lapis Lazuli ( ook wel "vriendschapssteen" genoemd) is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden,  verlichting, wijsheid en het geeft innerlijke rust en vrede. Lapis Lazuli maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. Het helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Lapis Lazuli heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Deze steen heeft een sterke werking op het keelchakra en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt Lapis Lazuli klachten van keel, stembanden, schildklier en stotteren. Deze steen heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en hij werkt bloeddrukverlagend.

Lapis Lazuli is dikwijls geaderd met Koper . Naast het mooie effect hiervan helpt Koper liefde, schoonheid en harmonie te ervaren, het geeft moed en versterkt het zelfbewustzijn. Lichamelijk heeft koper een gunstige uitwerking bij krampen van allerlei aard en ondersteunt het het genezingsproces.

Lapis Lazuli kopen

Bij ons vind je trommelstenen, prachtige sculpuren en sieraden met Lapis Lazuli in oorbellen, hangers, ringen en kettingen.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel