Seleniet

Seleniet bestaat uit grote kristallen die doorschijnend zijn. Seleniet komt voor in verschillende kleuren: helder, oranje bruin of groen. De kristallen zijn gevormd uit gips en seleniet lost daarom op in water. Het werkt beschermend en inzichtgevend.

Werking Seleniet

Seleniet, ook wel Engelensteen genoemd door zijn hoge vibratie, werkt ontstressend, kalmerend en maakt vrolijk. Het is een goede steen om bij je te dragen als je spiritueel bezig bent. Het bevordert contact met engelen en gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie en mediamieke gaven. Het werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Seleniet kopen

Bij ons vind je Seleniet trommelstenen, eieren, harten, massagestacen, lampen en theelichthouders.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel