Aqua Aura stenen

Aqua Aura is een zeer speciale steen, die enkel ontstaat indien men goud vernevelt en het onder hoge temperatuur en druk in contact laat komen met zuiver Bergkristal. Het resultaat is een prachtige heldere blauwe kleur.

Werking Aqua Aura

Aqua Aura reinigt en geneest 'gaten' in het aura; het activeert de chakra`s en helpt te spreken vanuit het hart. Aqua Aura verdiept en schenkt diepe rust tijdens meditatie en is een zeer geschikte steen voor in een behandelruimte. Ze beschermt tegen negatieve energie. Blauwe Aqua Aura is eveneens een krachtig depressiva. Ze werkt extra sterk op het keelchakra en het derde oog chakra, waardoor paranormale visie en telepathie gestimuleerd worden.

Fysiek verlicht het ontstekingen, een stijve nek of spieren en versterkt de thymus en het immuunsysteem.

Het is een krachtig versterkende steen en versterkt de genezende eigenschappen van andere stenen, dus goed om andere stenen mee op te laden.

Aqua Aura kopen

Hieronder vind je prachtige stukjes Aqua Aura.

 • Aqua Aura Kwarts trommelsteen
  Aqua Aura Kwarts trommelsteen

  Aqua Aura Kwarts trommelsteenAqua Aura Kwarts trommelsteen met afm. ca. 2,5 x 1,5 x 1,5 cm

  € 9,75
 • Aqua Aura
  Aqua Aura

  Aqua Aura kwarts "Siberian Blue"Deze Auqua Aura kristallen zijn ca. 35 gram per stuk. Elke steen heeft een andere vorm en kan in gewicht iets afwijken, maar allemaal hebben ze prachtige natuurlijke punten.

  Deze stenen zijn…

  € 21,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel