Saffier

Blauwe Saffier heeft een doorzichtige donkerblauwe kleur. Blauwe Saffier werkt positief op het keelchakra en het derde oog chakra.

Werking saffier

Blauwe Saffier is de steen van de liefde en de waarheid. Het is een harmoniserende steen op de chakra`s en haalt negatieve energieën weg. Hij helpt je meer inzicht te krijgen in jezelf. Zo stimuleert blauwe Saffier je zelfexpressie en heldere communicatie; hij leert je je te uiten vanuit je eigen innerlijke waarheid, met een heldere gezonde geest en een groeiende zelfverzekerdheid. Voor mensen die de neiging hebben om zich door anderen te laten domineren is dit een zeer geschikte steen.

Fysiek heeft blauwe Saffier een kalmerende werking op het lichaam, zodat hij stress vermindert en hij een koortsverlagende en pijnstillende werking heeft. Hij heeft een positief effect op aandoeningen van de hersenen en zenuwen en hij helpt tegen hoofdpijn en evenwichtstoornissen. Verder heeft Blauwe saffier een positieve werking bij problemen aan de schildklier.

Saffier kopen

Saffier is een geliefde steen om als sieraad te dragen. Vaak worden de stenen facet geslepen voor een mooi effect. Bekijk hieronder ons aanbod van onze sieraden met Saffier.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel