Bergkristal

De naam 'Bergkristal' komt vanuit het Griekse woord 'Krystallos', dat 'helder ijs' betekent. Bergkristal is een erg populaire steen door zijn helderheid en licht; spiritueel gezien het tegenovergestelde van duisternis waar we op dit moment op aarde zoveel mee te maken hebben.

Werking van Bergkristal

Bergkristal is een heel zuivere en neutrale steen. Bergkristal is een steen die vooral geschikt is voor healing en energetisch werk. De steen absorbeert energie, geeft energie of slaat energie op afhankelijk van de situatie. Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Ook verkopen wij Bergkristal uit Arkansas ( Amerika). Een Arkansas Kristal heeft een hogere trillingsfrequentie dan de "normale" Bergkristal uit Madagascar, Brazilië of China en heeft een diepe verbinding met het Atlantis-tijdperk. Kristallen uit de staat Arkansas in Amerika zijn ongelooflijk helder en stralend. Het zijn één van de krachtigste Bergkristallen ter wereld.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel