Uitleg over het gebruik van een pendel

Doodmoe gaat hij slapen. Al weken kan hij geen keuze maken.....Denken, informatie zoeken in boeken, op internet en om raad vragen bij mensen om hem heen; het is allemaal zo verwarrend en tegenstrijdig! Om moedeloos van te worden. Wijzer wordt hij er uiteindelijk niet van, dus blijft hij met de vraag zitten: "wat is voor mij de beste keuze?"

Maar dan, vlak voor hij uiteindelijk toch uitgeput en moegedacht in slaap dreigt te vallen krijgt hij een beeld van een mensengedaante, zonder gezicht, niet duidelijk of het een vrouw of een man is. Diegene heeft een cape met capuchon om en in de hand een kettinkje met onderaan een voorwerpje. Hij kan niet duidelijk zien wat het is, maar hij weet ineens dat dit iets belangrijks wil zeggen. Het lijkt of die persoon iets fluistert, maar hij kan het niet duidelijk verstaan. Er overvalt hem echter een gevoel van rust en het vreemde idee dat de oplossing in deze verschijning getoond wordt. Hij valt in een diepe slaap en wordt de volgend ochtend voor het eerst sinds weken uitgerust wakker.

De volgende dag belt er een vriend die hij al jaren niet gezien heeft. "Zal ik binnenkort eens langskomen?" vraagt hij. "Ik heb gependeld op wat ik op dit moment nodig heb in mijn leven en de pendel gaf aan dat het tijd is om oude vrienden op te zoeken". "Wat is een pendel?" vroeg de man.

Al gauw begreep hij de verschijning van de vorige avond.....

Wat is een Pendel

Een pendel is een kettinkje met een gewichtje eraan. Dit gewichtje heeft meestal aan de onderkant een spitse punt. Gewichtjes zijn vaak gemaakt van metaal/messing of van edelsteen, maar het kan ook uit ander materiaal bestaan.

Uitleg over het gebruik van een pendel

Een pendel kan onder andere gebruikt worden:

  • om antwoorden te krijgen op allerlei levensvragen
  • voedsel uit te pendelen bij allergieën
  • chakra`s uit te pendelen
  • het opzoeken van wateraders en aardstralen
  • contact te leggen met overledenen en gidsen
  • Bachremedies of homeopatische medicijnen uit te zoeken
  • en meer...

Pendelen: hoe werkt het

Pendelen op zich is erg eenvoudig. Hou de pendel losjes vast tussen je duim en je wijsvinger. Spreek met je pendel af wat “ja”, “nee” en “misschien” is. Hierna kun je vragen gaan stellen. Om dit goed te doen is wel oefening nodig, dus verwacht de eerste paar keer niet de beste resultaten.

De pendel wordt gestuurd door je eigen onderbewuste, dus je eigen onderbewuste geeft de antwoorden d.m.v. onbewuste spierbewegingen, die de pendel een richting uitsturen en de antwoorden daarmee laat geven. Eigenlijk wil het zeggen dat je lichaam “weet” wat je bewust niet weet.

Belangrijk is om je hoofd zoveel mogelijk “leeg” te maken tijdens het vragen en niet aan mogelijke antwoorden te denken. Dit kan de uitslag van de pendel beïnvloeden.

Oefening is erg belangrijk bij pendelen. Je leert hierdoor het onderbewuste in jezelf te laten spreken en zo de “eerlijkste” antwoorden te krijgen uit je onderbewuste.

Laat je leven nooit bepalen door de pendel!

Pendel kopen

Bij ons vind je een ruime sortering aan pendels. Nu on-line pendels kopen: kijk verder voor ons assortiment. Nadat je een pendel hebt aangeschaft is het belangrijk deze te reinigen van energieën van andere mensen. Een simpele manier is om deze 5-10 minuten onder een stromend water te houden. Edelstenen kun je in de volle maan leggen of op-en ontladen in Bergkristal en Hematiet steentjes.

Tip: Het pendelboek voor iedereen. Een boekje dat je helpt te leren pendelen.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel