Larimar

Larimar is een prachtige edelsteen soort,  gevonden in de Dominicaanse Republiek. De prachtige blauwe ( soms blauw/groene) kleuren met witte aderen doen denken aan de Caribische oceaan. Het is een zeldzame steen en in de westerse wereld nog niet zo lang bekend.

werking Larimar

Larimar, ook wel 'Atlantis steen' of 'Dolfijn steen' genoemd, geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans. De Larimar is een vredessteen: het zal liefde en harmonie in je leven roepen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact te maken met gidsen en engelen.

Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.

Larimar kopen

Bij ons vind je, naast steentjes en hangertjes, de prachtigste Larimar stenen in zilveren sieraden verwerkt. Bekijk hieronder ons assortiment.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel