Etherische Olie en Aromabranders

Geuren van etherische olie ( essentiële olie) werken net zoals klanken en kleuren om emoties op te roepen, rust te geven en in balans te raken. Onze etherische olie is 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen.

Wat is etherische (essentiële) olie

Etherische olie wordt gezien als de "levensenergie van de natuur", het hart en de ziel van de planten.  Het bepaalt niet alleen het aroma van de plant, maar is ook van vitaal belang voor de planten om te groeien. De levensenergie ondersteunt de plant bij afweer van insecten en beschermt de plant tegen ziektes en andere invloeden van buitenaf.

Etherische olie kan uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld uit de bloesem, de vruchten, de zaden, de bladeren, de schil, of uit het hout. Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën.

Wat is aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samenvoeging van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren.

Hoe gebruik je essentiële olie?

Om de geuren zich goed te laten verspreiden in een ruimte, is het noodzakelijk dat de olie, gemengd met water, verneveld of verdampt wordt. Dit doe je het best met een aromabrander. Een aromabrander heeft een schaaltje bovenin waarin je water met een paar druppels etherische olie doet. Door middel van een waxinelichtje wordt het mengsel verwarmd en verspreidt het zo de geur.

Aromabranders en geurstenen

Naast aromabranders verkopen wij ook geurstenen. Geurstenen zijn ontwikkeld om het toepassen van aromatherapie ook mogelijk te maken in ruimtes waar vuur niet gewenst is. De etherische olie wordt d.m.v. koudverdamping in de ruimte verspreid. Bekijk onze geurstenen.

Etherische olie  is een uniek geschenk uit de natuur. Herstellend, beschermend, rustgevend en regenererend.

Bekijk ons assoriment en kies een passende geur die harmoniseert met jou en met jouw omgeving.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel