Kikker

Ben je moe, overbelast, leeg? Even het spoor bijster? Staat je leven op een dood punt? Misschien is het dan tijd Kikker aan te roepen voor hulp.

Kikker is nauw verbonden met waterenergie en met alle rituelen waarbij water aan te pas komt. Denk daarom ook vooral aan zuiveren, reinigen en verkwikken met de hulp van water.

Voel je je leeg, neem een lang, ontspannend bad, zet je telefoon uit, en visualiseer hoe Kikker  energiek in je leven springt om je op te vrolijken.

De kracht van Kikker is ook transformatie en sterke overlevingsdrift. Het leven van Kikker begint als eitje, waaruit het kikkervisje voortkomt. Dan transformeren ze zich tot Kikker. Kikker wordt daarom vaak in verband gebracht met nieuwe dingen in het leven, nieuwe acties of ondernemingen. Als het droog is verstopt Kikker zich in de bodem en heeft daar een verbazingwekkende kracht om te overleven onder moeilijke omstandigheden.

Zie je even figuurlijk geen water in je leven om je te reinigen van je problemen, realiseer je dan dat Kikker in natuurgodsdiensten van oudsher bekend staat dat hij met zijn gezang regen aantrekt, die de Aarde zuivert en je zal verkwikken. Sta je op het punt nieuwe wegen in te slaan dan helpt Kikker je daarbij vooruit.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel