Rhodochrosiet sieraden

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart en het hart chakra (4).

De kleur is roze, donker roze tot rood.

Werking Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een steen die activeert, je een levenslustig en opgewekt humeur geeft, je creativiteit en inventiviteit stimuleert. Hij schenkt je universele liefde wat een hoop energie geeft en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties en op het gebied van intimiteit en seksualiteit.  Omdat de steen activerend en stemmingsverbeterend werkt en de waarheid naar boven laat komen is het een goede steen voor depressies, onderdrukte gevoelens, angsten en trauma’s (in het bijzonder seksueel misbruik); hij gaat neerslachtigheid tegen. Werk wat als zwaar wordt ervaren valt lichter en loopt vlotter.

Fysiek heeft Rhodochrosiet een heilzame werking op migraine en astma. Hij kan behulpzaam zijn bij te lage bloeddruk en hij vermindert klachten aan het onderlichaam, vooral rond de geslachtsorganen. Rhodochrosiet heeft een positief effect op de nieren.

Rhodochrosiet kopen

Bekijk hieronder ons aanbod aan Rhodochrosiet sieraden.

  • Hanger Rhodochrosiet 925 zilver
    Hanger Rhodochrosiet 925 zilver

    Hanger Rhodochrosiet met Robijn 925 zilver Een hanger met een mooie combinatie van de roze kleur van de Rhodochrosiet (uit Argentinië) en de donkerrode facet geslepen Robijn.

    De Rhodochrosiet heeft een klein oneffenheidje in de…

    € 54,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel