Rhodoniet

Kleur Rhodoniet is roze, roodachtig met grijs, bruin, zwart en groen vlekken. Rhodoniet werkt positief op het hartchakra (4de)

Werking Rhodoniet

Zowel op emotioneel als fysiek niveau helpt Rhodoniet je om wonden te laten genezen. Het is een kalmerende steen die je helpt je hoofd koel te houden in bedreigende en schokkende situaties, waarbij angst, paniek en verwarring de overhand hebben. Ook zal Rhodoniet positief werken bij ruzies en conflicten omdat hij je vergevingsgezind maakt en zorgt voor wederzijds begrip. Rhodoniet bevordert vriendschap en stimuleert verzoening;  woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens worden verminderd. Rhodoniet vermindert de zelfvernietigingsdrang en helpt tegen verslavingen en woede-uitbarstingen. Rhodoniet helpt je om opgekropte emoties los te laten en verzacht littekens zowel als op geestelijk als op fysiek niveau.

Fysiek helpt Rhodoniet bij wondgenezing en zorgt hij voor versterking van spieren. De steen heeft een heilzame werking op insectenbeten, maagzweer en het auto/immuunsysteem.  Hij stimuleert de bloedsomloop en is goed voor de botten, het hart en het gehoor. 

Rhodoniet kopen

Bekijk hieronder ons aanbod aan Rhodoniet edelstenen en Rhodoniet sieraden.


 

  • Rhodoniet trommelsteen
    Rhodoniet trommelsteen
    € 3,95
  • Hanger Rhodoniet
    Hanger Rhodoniet
    € 68,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel