Heilig Hout (Palo Santo)

Vanouds is heilig hout een middel dat wordt gebruikt bij reinigingsrituelen. In Zuid Amerika wordt Palo Santo gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het lekker ruikt.

Bij ons vind je heilig hout ( Palo Santo) en heilig hout producten 100% natuurlijk, Fair Trade of Fair Trade kwaliteit. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen zijn gevallen.

Heilig Hout of Palo Santo is de naam van een krachtige aromatische houtsoort die voorkomt in de kustgebieden van Peru, Ecuador en de Galapagos eilanden.

Palo Santo komt van de Bursera Graveolens. Deze knoestige boom is familie van de Boswelia, waarvan onze mirre en frankincense komt. De inheemse bevolking beschouwde het als een heilige houtsoort. Ze gebruikten het bij diverse religieuze en rituele ceremoniën.

Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur. Deze magische geur heeft een positieve invloed op mensen met depressieve gevoelens en is nuttig bij meditaties en spirituele activiteiten. Om een vredige en warme atmosfeer in je huis te brengen heb je maar een klein stukje hout nodig om te verbranden.

Palo Santo wordt, net als Witte Salie, gebruikt om ruimtes van negatieve energie te ontdoen. Veel mensen vinden de zacht/zoete warme geur prettiger dan de meer indringende geur van Witte Salie. Vandaar dat Palo Santo of Heilig Hout ook steeds meer als wierook wordt gebruikt.

Hoe reinig ik mijn huis

 

 • Heilig Hout (Palo Santo)
  Heilig Hout (Palo Santo)

  Heilig Hout (Palo Santo) - Fair TradePalo Santo of Heilig Hout gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en rustgevende geur. Deze Palo Santo uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor…

  € 5,95
 • Palo Santo Powder
  Palo Santo Powder

  Palo Santo fijn Fair Trade
  Palo Santo fijn (poeder) is van dezelfde kwaliteit als de stokjes Palo Santo, maar dan in fijne stukjes (zonder toevoegingen) om te smudgen. Ook is het zeer geschikt voor zweethutceremonies.

  Deze Palo…

  € 5,75
 • Reinig- je- huis pakket
  Reinig- je- huis pakket

  Reinig je huis pakket - Fair TradeDit pakket bestaat uit:
  - 1 zakje Heilig Hout
  - 1 abalone schelp
  - 1 zakje witte salie (25 g)

  leuk om iemand cadeau te geven die gaat verhuizen, maar ook gewoon om af en toe je huis eens te…

  € 19,95
 • Palo Santo wierook
  Palo Santo wierook

  Palo Santo (heilig hout) wierookkegelsPalo Santo ( Heilig Hout) cones: 100% natuurlijk, zonder enige toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. Alleen duurzaam geoogste Palo Santo wordt gebruikt.

  1 pakje bevat 15…

  € 11,45
 • Aromatherapie spray Palo Santo
  Aromatherapie spray Palo Santo

  Aromatherapie spray Palo Santo Jiri & FriendsAromatherapy spray Palo Santo (Heilig Hout) is op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo, hydrolaat en etherische olie zonder chemische grondstoffen!

  Inhoud flesje: 100…

  € 12,50
 • Palo Santo essentiële olie
  Palo Santo essentiële olie

  Palo Santo essentiële olie Inhoud: 5 ml.

  Deze olie is sterk geconcentreerd, 100% puurheid en natuurlijk gewonnen uit de Palo Santo (Heilig Hout) boom.

  Het hout rijpt lange tijd (tussen de 4 en 10 jaar) en zorgt daardoor voor…

  € 15,50
 • Palo Santo-White Sage aromatherapie spray
  Palo Santo-White Sage aromatherapie spray

  AROMATHERAPIE SPRAY PALO SANTO -Jiri & FriendsAromatherapy spray met een combinatie van Palo Santo (Heilig Hout) en White Sage (witte salie) is op basis van een natuurlijke tinctuur, hydrolaat en etherische olie zonder chemische…

  € 12,50
 • Armband heilig hout
  Armband heilig hout

  Armband heilig hout - Palo SantoWerking: beschermend en rustgevend. De warmte van je huid zorgt ervoor dat de geur, kracht en heilzame werking van de ketting extra vrij komt. Van oudsher gebruikt men in Zuid Amerika Palo Santo of…

  € 12,50
 • Palo Santo Home fragrance
  Palo Santo Home fragrance

  Palo Santo Home fragrance - Jiri and FriendsDeze exclusieve home fragrance is 100% natuurlijk. Een heerlijke en natuurlijke geur in huis of in je praktijk voor continue reiniging van de ruimte.

  ∙ Inhoud: 95 ml
  ∙ Gemaakt met…

  € 15,95
 • Palo Santo ketting Chakana Inca Kruis
  Palo Santo ketting Chakana Inca Kruis

  Palo Santo ketting Chakana Inca KruisKetting met Inca Kruis van duurzaam geoogste Palo Santo.

  Met waxkoord, in maat verstelbaar.
  Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.
  Lengte (min/max): 40-80…

  € 12,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel