Amber (Barnsteen)

Amber of Barnsteen  is ontstaan uit gefossiliseerde hars van bomen, vaak milioenen jaren oud, vooral van Populieren en Dennenbomen. Amber geeft warmte (zon), gezondheid en welzijn. Goed te gebruiken wanneer men herstellende is van ziekte of letsel. Amber is geen mineraal maar wordt geroemd om zijn krachtige energetische en helende eigenschappen.

Werking Amber

Amber is een krachtige reinigende steen, zowel van lichaam en energielichaam, die negatieve energie en pijn omzet in positieve energie en daardoor evenwicht brengt en stabiel, creatief en vrolijk maakt. Amber bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert de steen neerslachtigheid, stress, depressie en suïcidaliteit.

Fysiek kan amber helpen bij klachten van de maag, milt, nieren, keel en galblaas. Het vermindert gewrichtsklachten het versterkt de slijmvliezen en het stimuleert het genezen van wonden. Het verlicht de pijn bij het doorkomen van tanden en kiezen bij kinderen. Barnsteen heeft een positieve werking op de ziekte van Lyme.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel