Gouden Driehoek edelsteen combinatie

Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts

Een uniek geschenk om altijd bij je te dragen of in je omgeving neer te leggen. De gouden driehoek bestaat uit: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Deze combinatie van kristallen maakt dat er een positieve energiestroom op gang komt, die zorgt voor ontspanning en balans. Ze vergroten het energieveld in je huis of rondom jou als persoon, omdat hun trillingsveld zuiverder en hoger is dan die van mensen. Daarom tilt deze driehoek jou boven jezelf uit en geeft het je helderheid, inzicht en kracht om nieuwe wegen in te slaan. Door ze in een driehoek neer te leggen worden ze met elkaar verbonden en maakt ze nog krachtiger.

Waarom drie stenen en waarom een driehoek

Vanuit de verschillende religies en de geschiedenis blijkt dat het getal 3 en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben. De drie is een zeer spiritueel getal. Denk bijv. aan de Heilige Drie-eenheid:  de vader, de zoon en de heilige geest. De drie wijzen uit het Oosten. De drie niveaus van het menselijk bestaan: lichaam, geest en ziel.

In de getallensymboliek hebben de monade (1) en de dyade (2) een haat-liefde verhouding. Ze trekken elkaar aan en tegelijkertijd stoten ze elkaar af. Dit leidt nooit tot een stabiliteit die nodig is voor een tastbaar universum. De triade (3) verzoent deze twee. Voor de oude grieken was het getal drie het getal van wijsheid, vrede, harmonie en huwelijk. Door deze balans wordt schepping mogelijk. De chinese filosoof Lao Tse zei het als volgt: "Eén baart twee, twee baart drie en drie baart de 10.000 dingen. Met 10.000 dingen wordt hier de oneindige hoeveelheid aan mogelijkheden bedoeld: overvloed, creativiteit, groei en ontwikkeling.

De diehoek staat voor balans tussen de verschillende krachten.

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk

Amethist is goed tegen spanning en stress. Het brengt ontspanning en vermindert druk in je hoofd. De steen brengt harmonie brengt in je zenuwstelsel; belastende energie wordt afgevoerd. Amethist werkt op je kruinchakra, wat je spiritualiteit doet toenemen.

Bergkristal is een zuiver kristal en een van de meest krachtige genezers en energieversterkers. Het geeft energie aan een persoon of een ruimte en het slaat energie op. Hij reguleert als het ware energie. Ook kan hij andere stenen helpen opladen met zijn energie en hun werking versterken.

Rozenkwarts, de steen van de liefde, zowel voor jezelf als voor anderen. Het is een steen met een zachte liefdevolle werking, die voor harmonie zorgt en emoties weer vrij laat stromen bij degene die de steen bij zich draagt.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel