Borniet

Borniet, ook wel Pauwenerts genoemd, is niet alleen een zeer fraaie steen; hij werkt ook zeer vitaliserend. Borniet zorgt voor harmonie en herstel van het energetische lichaam en zuivert de aura. Borniet is een edelsteen die al velen eeuwen wordt gebruikt door heksen, magiers en mediums. Borniet helpt visualiseren, een eigen werkelijkheid creëeren, zorgt voor een diepe meditatie en wordt gebruikt in tal van Wicca rituelen.

Werking Borniet

Borniet is een steen die je effectief beschermt tegen negatieve gedachten en overtuigingen. De steen maakt positief en optimistisch en helpt je te genieten van het leven. Borniet leert dat obstakels nooit echt groot zijn en hoe deze te overkomen. Ook geeft het een geluksgevoel. Het helpt ook bij traumatische ervaringen; het geeft inzicht in het waarom en brengt acceptatie waardoor de wijze les die achter het trauma schuilt geleerd kan worden. Op psychisch vlak zet de steen negativiteit om in positiviteit terwijl het tegelijk ook beschermt tegen de negatieve gedachten en overtuigingen van anderen. Daarnaast bevordert Borniet sociale rechtvaardigheid, bevordert filtering wat niet relevant is, intregeert lichaam, geest, emoties en ziel.

Fysieke werking Borniet

Fysiek vermindert Borniet onbalans in de stofwisseling, vermindert het slaapproblemen, lost het kalkafzettingen op en vermindert het krampen. Fysiek werk borniet ontstekingsremmend, koortsverlagend en stimuleert de bloedcirculatie. Het verlaagt het calciumgehalte in het lichaam en vermindert kalkafzetting waardoor het een positieve werking heeft op artritis en artrose. Tenslotte brengt de steen de stofwisseling op cellulair niveau in balans. 
Borniet is een belangrijk koper erts. Het zit tot 68% vol met koper. Verder zit er veelal ook veel Pyriet en Zilver in de steen.

Borniet kopen

Borniet heeft vele prachtige kleurschakeringen in blauw, groen, paars, oranje. Wij verkopen brokken in verschillende formaten en kleurcombinaties.

  • Borniet ruw
    Borniet ruw

    Borniet ruwBorniet, ook wel Pauwenerts genoemd, is niet alleen een zeer fraaie steen; hij werkt ook zeer vitaliserend. Borniet heeft vele prachtige kleurschakeringen in blauw, groen, paars, oranje. Borniet zorgt voor harmonie en…

    € 5,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel