Mookaiet (Jaspis)

Mookaiet (ook wel geschreven als Mokaiet)  is een jaspis soort die geel, rood, bruin van kleur is. De steen past bij het basischakra (1), het zonnevlechtchakra (3) en het derde oogchakra (6).

Mookaiet (Australisch Jaspis) is een steen die verbindt met het Sjamanisme, in het bijzonder die van de Australische Aboriginals. Hij wekt verlangen naar nieuwe ervaringen en zorgt voor diepe rust als je die ervaringen verwerkt. Mookaiet moedigt beweeglijkheid en flexibiliteit aan en wijst je de weg naar het maken van de juiste keuze. Hij werkt fysiek stabiliserend, versterkt het immuunsysteem, geneest wonden en zuivert het bloed. Daarbij heeft Mookaiet ook alle kwaliteiten die bij Jaspis horen zoals aardend, voedend, rustgevend en als reiniger van de aura.

Mookaiet kan gedurende langere tijd op of bij het lichaam gedragen worden; het is een langzaam werkende steen.

Werking Mookaiet

Naast de algemene eigenschappen van Jaspis  maakt Mokaiet avontuurlijk en flexibel en bevordert de behoefte aan afwisseling en nieuwe ervaringen. Het helpt deze ervaringen verwerken en zorgt voor innerlijke rust en balans. Mokaiet helpt om oude patronen uit de genetische codering op te ruimen.

Mokaiet kan je helpen bij het communiceren op telepathisch niveau met bv. dieren of een ongeboren kindje. Hij helpt je om weer elektromagnetische energieën van de aarde aan te voelen en die samen te laten vloeien met je eigen energie. De steen herstelt het fysieke lichaam en gaat veroudering tegen op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Fysiek werkt mookaiet bloedzuiverend en bevordert wondgenezing en het immuunsysteem.

 

 

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel