Toermalijn

Toermalijn is een reinigende en beschermende steen. Deze Toermalijn wordt veelal gebruikt tegen negatieve stralingen, zoals o.a. straling afkomstig vvan computers, zendmasten en negatieve aardstralen. Toermalijn kent vele varianten en kleuren en daarbij ook diverse werkingen en eigenschappen. Toermalijn is er in de kleuren zwart, roze, blauw, kleurloos, groen of groen/roze ( watermeloen Toermalijn). De kleurloze toermalijn, genaamd Achroïet, is de meest zeldzame van de toermalijnfamilie.

Werking Toermalijn

De algemene werking van Toermalijn is dat hij reinigend werkt en bescherming geeft tegen negatieve invloeden van zowel binnen als buiten jezelf, zoals bijv. negatieve straling van de PC, TV en GSM. 

Toermalijn neutraliseert spanningen in je aura en hij beschermt je tegen vervloekingen en zwarte magie.  Toermalijn geeft je meer zelfvertrouwen en schenkt je daadkracht in moeilijke tijden. De steen brengt balans in lichaam en geest wat ontspanning mogelijk maakt en begrip geeft voor jezelf en de ander.

Toermalijn past bij alle chakra`s, maar specifiek bij het basischakra: hij helpt je om beter te aarden en stimuleert rationeel en logisch te denken.

Fysiek helpt Toermalijn tegen elektro-stress, wat een veroorzaker is van lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn en/of depressie. De steen kan pijn, benauwdheid van de longen, zenuwachtigheid en spanningen verminderen en is tevens geschikt om in te zetten wanneer er sprake is van faalangst en reisziekte. De steen heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt de nieren, de lever,  de darmen en de maag.

Toermalijn kopen

Kijk hieronder in onze collectie.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel