Amazoniet

Amazoniet is een prachtige zeegroene steen, die zijn naam dankt aan de Amazone. Een kleine hoeveelheid lood en water zorgen voor deze groene kleur. Van oudsher werd de Amazoniet door de Egyptenaren beschouwd als een heilige steen: een liefdevolle beschermende steen.

Werking Amazoniet

Deze kalmerende steen verzacht zorgen en angsten op en verzacht de trauma's die je opgedaan in het leven. Amazoniet brengt balans en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht. Amazoniet  brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Het versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt.

Amazoniet werkt vooral goed op het hart- als keelchakra. Door zijn zachte werking past hij, net als Rozenkwarts, Chalcedoon en Barnsteen ook uitstekend bij kinderen.

Tevens is Amazoniet een sterke beschermer tegen negatieve energie, zoals elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc.) en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders en aardstralen.

Fysiek werkt Amazoniet tegen kramp en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel