Lavendel

Lavendel producten

Lavendel, oorspronkelijk afkomstig uit het Middelandse Zeegebied, kan in meerdere vormen gebruikt worden voor een heerlijk ontspannen werking. Als groeiende plant, gedroogd, als olie, als wierook, als spray, als zeep...er zijn talloze vormen om de rustgevende ontspannende werking van Lavendel te ervaren. De heerlijke geur heeft een rustgevende  en ontkrampende werking op het centraal zenustelsel, helpt bij allerlei soorten hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn, hoofdpijn vanuit nek en schouders of hoofdpijn door teveel zon.

Lavendel kopen

Al onze lavendel producten zijn handgemaakt, met een inzet om de traditie en de natuur te respecteren. 
Veel van onze lavendel wordt geoogst door kleine lokale boeren in de Provence, aan de voet van de Mont Ventoux of op het nabijgelegen  plateau van Sault ( Vaucluse).

 • Lavendel los
  Lavendel los

  Lavendel los - 100 gramLavendel uit de Provence. Gedroogde lavendelbloempjes voor allerlei doeleinden. Je kunt ze in een ruimte neerzetten in een bakje voor een heerlijke geur of in een zakje doen en in bijvoorbeeld een klerenkast…

  € 5,75
 • Lavendel Wierookkruid
  Lavendel Wierookkruid

  Lavendel Wierookkruid flesje 30 ml.

  Lavendel (Lavandula angustifolia). Lavendel is een van de belangrijkste volksgeneesmiddelen ter wereld. Lavendel geeft helderheid en zuiverheid, brengt vrede en zachtmoedigheid in onze…

  € 2,75
 • Wierook Wilde Lavendel
  Wierook Wilde Lavendel

  Gaia`s Incense Wilde lavendel - Fair TradeDe WILDE LAVENDEL is rustgevend en ontspannend, op basis van natuurlijke etherische olie.

  In 1 pakje zitten 15 stokjes

  De wieroken van Gaia`s Incense zijn handgemaakt, natuurlijk en Fair…

  € 2,95
 • French Lavendel aromatherapy spray
  French Lavendel aromatherapy spray

  Aromatherapie spray French Lavendel - Jiri & FriendsAromaterapie spray Lavendel is op basis van een natuurlijke tinctuur van Lavendel en etherische olie.

  ∙ Inhoud: 100 ml
  ∙ 100% natuurlijk
  ∙ pure wilde kruiden
  ∙ geen…

  € 12,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel