Peridoot

Kleur van Peridoot is een doorzichtig fonkelende Olijfgroene steen.

Peridoot past bij het zonnevlechtchakra (3) en het hartchakra (4).

Peridoot (ook wel Olivijn of Chrysoliet genoemd) is een beschermende en reinigende steen. Hij  helpt om je los te maken van negatieve invloeden van buitenaf. Hij maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Hij zal je helpen oud karma op te ruimen. De steen reinigt zowel het lichaam als de geest en draagt bij aan een optimistische levensinstelling.

Peridoot brengt je vriendschap en wijsheid.

Fysiek heeft Peridoot  een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. Hij heeft een positieve werking op het hart, longen, galblaas, darmen, thymus, milt en de ogen. Hij coördineert de linker en rechter hersenhelften wat zorgt voor een goede balans en een betere motoriek.

 • Fairy oorbellen
  Fairy oorbellen

  Fairy oorbellen zilver met ethiopische Opaal en PeridootSprookjesachtige oorbellen met een engeltje. Sfeervol en natuurlijk door de combinatie van de kleurrijke ethiopische Opaal en de groene facet geslepen Peridoot.

  Een engel…

  € 44,50
 • Hanger Schorpioen
  Hanger Schorpioen

  Zilveren Schorpioen hanger met TurkooisEen sterling zilveren hanger met een schorpioen. Onder een prachtige cabochon van tibetaanse Turkoois, 2 facet geslepen peridoot steentjes en een parel. Een fraaie hanger!

  ∙ Materiaal: 925…

  € 34,50
 • Oorbellen groene Peridoot
  Oorbellen groene Peridoot

  Oorbellen groene Peridoot - Bloem - zilverFijn bewerkte oorbellen in bloemvorm met facet geslepen groene natuurlijke Peridoot steentjes in het midden.

  ∙ Afmetingen bloem: ongeveer 16 x 20 mm.
  ∙ Materiaal: 925 (sterling)…

  € 22,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel