De Vos

Vos als krachtdier

Een sterke kant van de vos is zijn vermogen om met zijn omgeving te versmelten. Het zijn meesters in camouflage. Zijn bruine zomervacht helpt hem in het bos onopgemerkt te blijven. In de winter verandert zijn vacht van kleur, zodat zijn wintervacht niet opvalt in de sneeuw. De vos is in staat een eenheid te vormen met het landschap zodat niemand hem in de gaten heeft. Hierdoor is de vos in staat goed te observeren zonder gezien te worden.

De vos is een zeer alert en snel handelend dier. Zijn intelligentie is spreekwoordelijk, en hij kan zijn vijanden makkelijk op een dwaalspoor brengen. Geen wonder dat de vos in het boerenland een negatieve associatie heeft gekregen, hij zou sluw en berekenend zijn. Hij is ook de mens vaak slimmer af en dat wordt hem niet altijd in dank afgenomen! Maar in feite pleit dit alleen maar voor dit prachtige dier.

De zorg voor het gezin is eveneens een aspect van vossenenergie. Als goede, onopvallende waarnemer met scherpe reukzin en een snelle geest is hij de aangewezen kracht om zijn familie te beschermen.

Als je bezorgd bent over je familie als je op reis bent, dan is een vossen talisman bij uitstek geschikt om bij je dragen.

De vos als totemdier staat dus voor eenheid, onopvallendheid en aanpassingsvermogen, intelligentie, observatie en snelheid van denken en handelen.

Kijk ons assortiment op de totemdieren en krachtdieren pagina


 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel