Jade

Jade heeft veel verschillende kleuren: groen, blauw, geel, bruin, paars, lila, oranje, rood, wit en zwart.

Jade werkt goed op alle chakra`s en het past bij de sterrenbeelden weegschaal, vissen en kreeft

Eigenschappen Jade

Jade werkt sterk  in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Het is een zuiverende en beschermende steen. Hij brengt voorspoed en harmonie en zorgt voor balans, geluk en welvaart.

Een uitzonderlijke mooie steen om bij je te dragen met name wanneer je op reis bent. Hij bevordert zelfredzaamheid  en hij helpt je om irritaties en prikkelbaarheid los te laten. Jade beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Fysiek werkt Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
Hij ontgift, herstelt celvorming en heelt hechtingen. Jade heeft een verzachtende werking op reumatische klachten en jicht en werkt goed als vochtafdrijver bij bijvoorbeeld oedeemklachten. De steen vermindert hoge bloeddruk en heeft een heilzame werking op het hart. Jade helpt bij suikerziekte. Hij heeft een positieve werking op het gehele hormoonstelsel. 

Gebruik van Jade

Jade wordt gebruikt bij meditatie, massage, edelsteen therapie en astrale of sjamanistisch reizen.

Jade is er in allerlei verschillende kleuren die op hun beurt weer eigen eigenschappen met zich meebrengen.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel