Bij de artikelen op deze site is soms de werking van bepaalde stenen of andere zaken aangegeven. Al vele eeuwen wisten natuurvolken dat bijv. stenen een geneeskrachtige werking hebben. Ook worden stenen gebruikt als amuletten ter bescherming  en stimulering van positieve invloeden. Edelstenen, en ook edelsteen therapie, worden nog steeds gebruikt om het lichaam de kracht te geven om zichzelf te herstellen. De therapeutische werking van edelstenen berust op hun energetische trillingen. Door een edelsteen te dragen wordt het aura positief beinvloed.

Een ziekte of klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of plaats in het lichaam. Door het dragen van een bepaalde steen kunnen deze klachten belangrijk verminderen. 

In de moderne integratieve geneeskunde worden recentelijk steeds meer bewijzen geleverd over de positieve invloed van het creëren van een positieve geestelijke instelling op de lichamelijke toestand en op ziektebeelden. Hulpmiddelen (zoals bijv. edelstenen) kunnen daar naar onze mening een belangrijke bijdrage aan leveren.

Ondanks de magische en helende werking van stenen en andere artkelen kunnen deze een arts niet vervangen.  Het betreft hier een complementaire therapie, die men in combinatie met de reguliere geneeskunde gebruikt.

Bij gezondheidsproblemen raden wij daarom altijd aan een gekwalificeerd arts te raadplegen.

Wij aanvaarden geen enkele juridische aansprakelijkheid voor gevolgen van het gebruik van onze artikelen voor medische doeleinden.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel