Wierook, Salie, Palo Santo, Aromafume en toebehoren

Vanouds is wierook een middel dat wordt gebruikt bij rituelen. Tegenwoordig branden veel mensen wierook bij meditaties of gewoon voor de lekkere geur. Geuren hebben een grote invloed op onze gemoedstoestand en zijn daarom uitermate geschikt om in een ruimte te gebruiken om een prettige sfeer in huis te creëren.

Soorten wierook

Wierook heb je in vele verschillende soorten. De meeste wierook komt tegenwoordig uit Nepal, Tibet, India en Japan. 

Wierook staafjes worden gemaakt van gespleten bamboestokjes waar een brandbaar wierookmengsel is gerold. Dit mengsel bestaat vaak uit harsen, geurstoffen, oliën en een brandbaar mengsel om het goed te laten branden.

Salie

Salie is een sterke energetische reiniger. De rook en de heerlijke geur van salie worden al eeuwenlang gebruikt ook door andere volken, en vooral Indianen, voor het zuiveren van ruimtes en aura`s.

Ben je ergens geweest en heb je last van energie die daar er hebt opgedaan kun je je aura reinigen om je van die negatieve energie te ontdoen.

Heilig hout

Vanouds is heilig hout (Palo Santo) een middel dat wordt gebruikt bij reinigingsrituelen. In Zuid Amerika wordt Palo Santo gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het lekker ruikt.

Bij ons vind je heilig hout en heilig hout producten 100% natuurlijk, Fair Trade of Fair Trade kwaliteit. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen zijn gevallen.

Aromafume

Aromafume is een nieuw systeem van wierook branden. Het is ontwikkeld in India .Het bestaat uit een speciale wierookbrander, de Exotic Incense Diffuser, die de juiste temperatuur bereikt om speciaal ontwikkelde bijbehorende geurblokjes te laten gloeien. Het grote voordeel is dat heerlijke geuren worden verspreid, maar dan zonder rook zoals dat het geval is bij traditionele wierook. 

Toebehoren

Om wierook, salie en Palo Santo te branden zijn er verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan wierookbranders abalone schelpen, veren om zuurstof toe te wuiven en veel meer.. 

Wierook artikelen kopen

Bij  ons vind je wierook zonder chemicaliën, 100% natuurlijk, veelal FAIR TRADE. Naast onze vele verschillende soorten wierook bieden wij een groot assortiment aan gerelateerde producten, zoals wierookhouders/wierookbranders, houtskooltabletten, smudge veren, abalone schelpen en meer. Allerlei artikelen die je helpen bij het branden van deze heerlijke geuren.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel