Echt zilveren engelenroepers

Laat de zachte en liefdevolle begeleiding van de engelen toe in je leven. Deze engelenroepers met messing klankbolletjes geven een zacht, twinkelend geluid om zo contact te maken met jouw beschermengelen.

Balinees handwerk

Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in de sierlijk gevormde hangertjes, die zijn gemaakt van echt 925 (Sterling) zilver. Ze zijn vaak afgewerkt met echte edelsteentjes. De klankbolletjes zijn meestal van messing, tenzij we anders aangeven.

Deze collectie wordt gemaakt in een ambachtelijke zilversmederij in Bali, Indonesië, onder goede werkomstandigheden. Ze zijn handgemaakt door ervaren  edelsmeden volgens een zeer oude traditie. Elk bolletje is in het proces door meerdere handen gegaan waardoor er energie in zit van vele vaklieden.

Meer weten over de traditie en herkomst van engelenroepers? Klik hier

Bij voldoende belangstelling gaan we deze collectie verder uitbreiden.

 • Engelenroeper zilver
  Engelenroeper zilver

  Engelenroeper (Angel Ball) echt zilver Een liefdevol cadeau voor een aanstaande moeder. Bij het dragen van het hangertje tijdens de zwangerschap, zal het kindje in de buik zich rustig en relaxed voelen en zal het de klank, na de…

  € 37,50
 • Engelroeper zilver
  Engelroeper zilver

  Engelroeper (Angel Bell) 925 zilver Prachtige engelenroeper (harmony ball of Angel Bell), handgemaakt op Bali in Indonesië. Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in het sierlijk gevormde hangertje.

  Een…

  € 37,50
 • Engelen roeper Dolfijn
  Engelen roeper Dolfijn

  Engelen roeper Dolfijn zilverPrachtige engelenroeper (harmony ball of Angel Balls). Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje.

  Een dolfijn maakt vrolijk, zacht en leert ons te spelen, ons vrij te voelen.

  Een…

  € 37,50
 • Engelroeper Dolfijn
  Engelroeper Dolfijn

  Engelroeper Dolfijn zilverPrachtige engelenroeper (harmony ball of Angel Balls). Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje.

  Een dolfijn maakt vrolijk, zacht en leert ons te spelen, ons vrij te voelen.

  Een…

  € 37,50
 • Angel Ball Voetjes
  Angel Ball Voetjes

  Engelroeper (Angel Ball) VoetjesSchattige engelenroeper (harmony ball of Angel Ball). Handgemaakt op Bali in Indonesië. Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in het hangertje ingelegd met twee voetjes van 925…

  € 34,50
 • Angel Ball zilver
  Angel Ball zilver

  Engelroeper (Angel Ball) 925 zilver Prachtige engelenroeper (Harmony Ball of Angel Ball). Een prachtcadeau voor een aanstaande moeder. Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in het sierlijk gevormde hangertje.…

  € 37,50
 • Engelroeper zilver
  Engelroeper zilver

  Engelroeper (Angel Ball) echt zilver Prachtige engelenroeper (Harmony Ball of Angel Ball). Deze Harmony Ball is handgemaakt op Bali in Indonesië door ervaren edelsmeden volgens een zeer oude traditie. Elk bolletje is in het…

  € 34,50
 • Angel Ball Tree of Life
  Angel Ball Tree of Life

  Angel Ball Tree of Life (Levensboom) Een engelenroeper (Harmony Ball of Angel Bell) met de sierlijke bewerking van de Tree of Life.

  Een liefdevol cadeau voor een aanstaande moeder. Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het…

  € 37,50
 • Zilveren Engelroeper Robijn
  Zilveren Engelroeper Robijn

  Engelroeper echt zilver RobijnPrachtige engelenroeper (harmony ball of Angel Bell). Ervaar dagelijks het zachte rinkelen van het klankbolletje in het sierlijk gevormde hangertje met onderaan een facet geslepen Robijn als echt…

  € 42,50
 • Zilveren hanger Ganesha
  Zilveren hanger Ganesha

  Zilveren hanger Ganesha - Ghau925 zilveren hanger (ghau), prachtig bewerkt in een ambachtelijke zilversmederij in Bali, Indonesië.

  De hanger heeft de voorstelling van Ganesha in een fijne opengewerkte structuur. Hij kan worden…

  € 37,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel