Quantum Quattro

Quantum quattro is een combinatie van Shattuckiet, Dioptaas, Chrysocolla, Malachiet en Rookkwarts.

Kleur: prachtige combinatie van blauw, groen en grijs.

Quantum Quattro past bij alle chakra`s.

Een steen met een zeer sterke helende werking op zowel geestelijk als fysiek vlak.

Werking Quantum Quattro

Hij stimuleert je spirituele ontwikkeling en brengt je in evenwicht en balans; een steen die je in een vredige toestand brengt en je allesomvattende liefde schenk. De steen helpt tegen oud verdriet, liefdesverdriet en hartzeer en ondersteunt bij tijden van verraad. Hij helpt je bij het loslaten van allerlei negatieve emoties. Quantum quattro laat je inzien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen daden en keuzes die je maakt of hebt gemaakt en hoe deze te accepteren. Hij versterkt je oude en ook je nieuwe relaties. Kortom: het is een goede steen om in je nabijheid te hebben in tijden van stress, bij verlatingsangst, bij destructief gedrag, zoals bijv. verslaving, bij vermoeidheidsklachten, shocktoestand, migraine, spierkrampen en te hoge bloeddruk.

Fysiek heeft Quantum Quattro een positieve werking op het immuunsysteem. Hij helpt het lichaam in balans te komen en zorgt voor helende reiniging en ontgifting.

Quantum Quattro kopen

Bekijk hieronder onze stenen

  • Quantum Quattro trommelsteen
    Quantum Quattro trommelsteen

    Quantum Quattro trommelsteenQuantum Quattro is een specifieke steen die is samengesteld uit verschillende mineralen, waaronder shattuckiet, chrysocolla, dioptaas, malachiet en bergkristal of rookkwarts.

    Een steen met een zeer…

    € 8,95Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel