Kaarsen en sfeerlichten

Het is een eeuwenoud gebruik in vele culturen dat de de mens op heilige plekken en bij bepaalde rituelen kaarsen brandt.  Tegenwoordig doen we dit nog steeds. Naast dat we gewoon kaarsen branden voor de gezelligheid, branden we ook kaarsen bij meditaties, voor overleden personen, voor vrienden, bij ceremonies, ( sjamanistische) rituelen....Waar het vooral om gaat is dat we dit rustig en met aandacht doen.

Kaarsen 100% natuurlijk

Bij ons vind je speciale kaarsen, kandelaars en sfeerlichten uit de collectie van spirituele winkel à la Tara. Onze kaarsen zijn Fair Trade kwaliteit, 100% natuurlijk. Onze kaarsen worden handmatig gemaakt, veelal in Indonesië door ( kansarme) vrouwen die daardoor een betere kwaliteit van bestaan hebben. Er wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen, waardoor deze kaarsen milieuvriendelijk zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van petrochemische stoffen, ze hebben een zuivere katoenen lont. Hierdoor branden onze kaarsen lang en schoon, hebben ze een stabiele vlam en geven ze geen rook.

Kaarsen kopen

Kijk hieronder naar ons assortiment kaarsen. Wij verkopen kaarsen met geur en zonder geur in verschillende kleuren, veelal met de kleuren van de 7 hoofdchakra`s. De geurkaarsen bevatten essentiële oliën die passen bij de verschillende chakra`s. Leuke geur votief kaarsjes om in glaasjes te branden met een afbeelding van het betreffende chakra of een set met kaarsjes van alle zeven chakra`s. Leuk om als persoonijk cadeautje aan iemand te geven. Net als onze affimatiekaarsen, waarmee je iemand echt iets persoonlijks biedt.

Voor uitleg van de chakra`s kun je kijken op onze pagina "Betekenis van de zeven hoofdchakra`s".



Betaal makkelijk en veilig via:



à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel