Wolf als krachtdier

De wolf staat symbool voor trouw, intuїtie, loyaliteit en vrijheid.

Wolven leven in een troep, waarbinnen een groot saamhorigheidsgevoel heerst, maar ook een sterke drang naar individualiteit. Te vergelijken met het menselijk ras in dit opzicht. Een wolf heeft in zijn leven slechts één partner en is zo trouw als een hond.

 

 

Wolf heeft een zeer scherp verstand en vindt in de maan zijn bondgenoot in kracht. Het huilen van de wolf naar de maan kan een teken zijn dat hij verbinding wil maken met nieuwe ideeën die hij zich nog niet bewust is. Wolf kan zich emotioneel sterk en snel hechten. Op je eigen intuïtie leren vertrouwen en je dienovereenkomstig opstellen in je omgang met anderen is een van de dingen die het wolfmedicijn je leert. Wolf kan je helpen je innerlijke stem te horen en je behoeden voor misstappen. Hij beschermt je zolang je je lessen in dit opzicht leert, soms hardhandig, andere keren op zachte wijze, maar altijd met liefde. Wanneer wolf verschijnt, is het tijd om je rituelen nieuw leven in te blazen. Zoek een nieuwe weg, begin aan een nieuwe reis, neem je leven in eigen handen. Jíj bent baas over je eigen leven. Je schept het en geeft er invulling aan. Doe het in harmonie en met discipline - dan zul je ware vrijheid ervaren.

De kracht van wolf kan jou vertellen dat het tijd is voor jou om kennis over te gaan dragen aan anderen om hen te helpen hun levensweg beter te begrijpen. 

Ook kan de kracht van wolf je vertellen om een krachtplek op te zoeken, waar je je terug kunt trekken om je ware zelf te vinden.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel