Aventurijn

Aventurijn is een steen die in meerdere kleuren voorkomt. Groene Aventurijn maakt blij, optimistisch en levenslustig. Hij geeft je zelfvertrouwen in nieuwe situaties. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan  je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

Groene Aventurijn werkt in op het hartchakra ( 4e). Hij helpt bij het reinigen ervan en deze te versterken.

De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders.

Groene Aventurijn reguleert de bloedsomloop. Hij repareert cellen en stimuleert nieuwe groei ervan. Groene Aventurijn kan een gunstige invloed hebben op baby's en jonge kinderen die zich te traag ontwikkelen. Groene Aventurijn geeft je levenskracht. Groene Aventurijn helpt tegen eczeem, neusbloedingen, haaruitval en acne. Hij kan ingezet worden bij hartproblemen of wanneer je herstellende bent van een operatie of ziekte.

Blauwe Aventurijn past bij het sterrenbeeld ram en hij past bij het derde oog chakra.

Blauwe Aventurijn helpt je bij het maken van beslissingen en hij schept duidelijkheid. Het stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Aventurijn is een goede steen om in te zetten wanneer je verandering aan wilt brengen in vastzittende gewoontes en patronen zoals verslaving of eigenschappen zoals egoïsme en agressie.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel