Shiva Lingam

De Shiva Lingam wordt gevonden in de Narmada rivier in India. Het is een steen die verwijst naar de vereniging van het vrouwelijke en het mannelijke in de Indiase Hindoe cultuur.  Shiva is de mannelijke Hindoeistische god van de schepping maar ook van de vernietiging. Lingham betekent teken, maar is ook een verwijzing naar het mannelijk geslachtsdeel. 

De kleur is bruin /beige, en de steen past bij alle chakra`s.

Werking Shiva Lingam

Shiva lingam verenigt vrouwelijke en mannelijke energie in zich en brengt hierdoor het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans. De steen staat voor innerlijke en spirituele transformatie en doorbreekt hiermee zelfbeperkende patronen. Hij kan je helpen bij het overwinnen van oordelen en een gevoel van afgescheidenheid in een gevoel van verbondenheid te veranderen.

Shiva Lingam is krachtige spirituele talisman en werkt als beschermer tegen emotioneel leed uit de vroege jeugd, met name als ondersteuning bij het verwerken van seksueel misbruik. De steen helpt om oud zeer los te kunnen laten.

Shiva Lingam versterkt de kundalini energie en helpt de chakra`s weer in balans te brengen. De steen werkt harmoniserend en activerend op de meridianen, hij heeft een positieve werking op seksuele problemen en brengen het gehele lichaam in evenwicht. Klachten als impotentie, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid en niet tot een orgasme kunnen komen zullen door deze steen verminderen.

De Shiva Lingam wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel