Jade sieraden

Jade, een steen van liefde, harmonie en evenwicht.

Jade past goed bij het hartchakra, maar werkt ook goed op alle andere chakra`s. Jade past bij de sterrenbeelden weegschaal, vissen en kreeft. De verschillende kleuren van Jade brengen weer andere, bij die kleur passende, eigenschappen met zich mee.

Werking Jade

Jade werkt sterk  in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde en tolerantie. Het is een zuiverende en beschermende steen. Jade brengt voorspoed en harmonie en zorgt voor balans, geluk en welvaart. Een uitzonderlijke mooie steen om bij je te dragen met name wanneer je op reis bent: het bevordert zelfredzaamheid  en het beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Fysiek werkt Jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en het helpt bij bevallingen.
Jade ontgift, herstelt celvorming en heelt hechtingen. Het heeft een positieve werking op het gehele hormoonstelsel.

 

 • Tibetaanse oorbellen met Carneool en Jade kraal
  Tibetaanse oorbellen met Carneool en Jade kraal

  Tibetaanse oorbellen met Carneool en Jade kraalTibetaanse oorbellen. Leuk gekleurde lange oorbellen met edelsteen kralen van groene Jade en rode Carneool met ertussenin eengele kraal.

  ∙ Het materiaal van de oorbellen is…

  € 9,50
 • Oorbellen Groene Jade
  Oorbellen Groene Jade

  Oorbellen Engel Groene Jade met TurkooisEngel oorbellen met Groene Jade en Turkoois. Aparte "Engel" oorbellen met vleugeltjes. De Kralen: groene Jade, blauwe Turkoois met platte rode en blauwe schelpkralen.

  Een engel hangertje of…

  € 15,75
 • Engel hanger Jade
  Engel hanger Jade

  Engel hanger Groene Jade wit-metaalDeze engel hanger met kettinkje is verpakt in een mooi geschenkdoosje; een leuk cadeautje voor jezelf of voor een geliefde.

  ∙ Afm. ca. 2,5 cm.
  ∙ Materiaal: anti-allergisch wit-metaal en…

  € 8,50
 • Jade armband
  Jade armband

  Armband met kralen in jade De armband is 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen. Het is een natuurproduct, dus de kleur van de kralen kan iets verschillen van de foto.

  Jade werkt sterk in op het hart chakra en…

  € 9,75
 • Engelen hanger Jade
  Engelen hanger Jade

  Engel hanger Jade Jade engelenhanger op displaykaartje. De hanger is 20 mm lang.

  Al duizenden jaren staan engelen symbool voor bescherming. Een hanger om altijd bij je te dragen of te delen met je dierbaren. Zij keren vrijwel in…

  € 8,00Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel