Citrien

Citrien is een zonnige en verwarmende steen, licht- tot donkergeel doorschijnend. Citrien werkt positief op het zonnevlechtchakra. Het is een uitstekende steen om bij je te dragen bij examens.

Werking Citrien

De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Fysieke werking

Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Citrien kopen

Bij ons vind je Citrien steentjes en Citrien verwerkt in sieraden zoals armbanden, hangers, ringen en oorbellen.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel