Meditatie en Yoga

Meditatie en Yoga is ook in het westen inmiddels een bewezen methode voor healing en ontspanning. Diverse benodigdheden in het assortiment van spirituele winkel à la Tara en informatie over meditatie vindt u op deze pagina's.

Meditatie komt vooral voort uit de Hindoeïstische en Boeddhistische tradities, maar vele spirituele stromingen kennen meditatievormen. Meditatie kan zich richten op een bepaald thema of object zoals een mantra of de ademhaling, ofwel gericht zijn op volledige ontspanning juist zonder dat de aandacht zich ergens op richt. 

Yoga stamt oorspronkelijk uit de Hindoeïstische traditie en heeft als doel de mens te verbinden met het Goddelijke en de waarneembare mens te verbinden met zijn innerlijke wezen. Er bestaan vele vormen van yoga. De Hatha Yoga is in het westen populair geworden in de tweede helft van de 20e eeuw. 

Assortiment Meditatie en Yoga

Ons assortiment meditiatiekussens,  yogamatten en accessoires vindt u op deze pagina.  Uiteraard hebben wij ook regelmatig merken als Yogastyles en Yogi&Yogini in ons assortiment.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel